|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
laptop za igranje ?
Trebao bih savjet mislim kupiti laptop do 4500-5000 kn klincu kao poklon za rođoš.Klinac igra večinom strategije tipa ruse,starcraft lotr itd. Neke osnovne smjernice bi bile 15 inčni ekran, i3 proc 2 do 3 gb rama , 320 gb hard i neintegrirana grafa 1. koji je bolji proc i3 ili neki srodnik od amd i zašto ? 2. koja grafa ati ili nvidia(kućni pc ima gtx275 tako da klinac ful uživa u efektima) i zašto ? Znači što se tiče grafulje mislim da u obzir treba uzeti da se gore navedene igre mogu pokrenuti s medium detaljima i mislim da bi cuda i physx bili vrlo poželjni. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Hm,hm pa zar nema nikog na forumu tko bi me posavjetovao ? Izgleda da ovdje svi kupuju laptope samo za posao LOL ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali ima sticky Laptopi do 5.000kn? Da si pogledao malo temu, mozda bi i nasao lap koji odgovara tvojim potrebama ili bi se netko vec javio. Netreba LOLat odmah. Npr. ovaj post http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=223
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Bas sam htio staviti taj laptop tu, kad ono moj post linkan ![]() Da, taj sa radeonom 5650 moze vrtiti vecinu danasnjih igara, a cijenom je pristupacan. Samo dodati 2Gb rama i imas laptop za igranje
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Odgovor na prvo pitanje bi bio: bolji je i3, ako gledaš u istom cjenovnom rangu. Drugo... Pa, sad... Po meni, ATI. Nekako je manje sklon skuriti se bez vidljivog razloga, iako će ti mnogi tvrditi suprotno. Iako u zadnje vrijeme to sve dođe nekako na isto.
Udomljujem stare laptope i njihove dijelove. ![]() Zadnje izmijenjeno od: [GOW]Nec. 05.03.2011. u 18:21. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala svima |
![]() |
|
|
Oglas
|