|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Auto start Dedicated Counter strike Servera
dakle zanima me jel netko zna kak se moze napravitida se automatski dize CS dedicated server. dakle da opisem kaj tocno trazim. pokrecem dedicated na HLDS.exe i sad je fora kaj se prvo podize jedna izbornik na kojem se postelava mapa playeri i to i na njoj je gumb "Start Server". problem je u tome da kad ja, postelan, HLDC.exe shortcut stavim u sturtup meni ponovo se dize taj ekran i svaki put moram klinut na "start server" pa me zanima jel netko zna kaj se treba i gdje namjestiti da se sve samo podigne s obrzirom da je to game server na jednom wireless mrezi. dakle da kad se windowsi bootaju oni sve automatski naprave. zahvaljujem unaprijed!
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
sigurno postoji nekakve dodatne komande u stilu +dedicated 1 +map "neka mapa" i to... googlaj i odgovori ce ti sami doci ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
google nije bio od pomoci ali uspjli smo srediti a sad da idem objasnjavak kak predugo bi trajalo.
![]() |
#4 |
Killer of your Dreams
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Pa mogo bi objasnit, i drugi bi htjeli znat ![]() firedaemon i dodat na target: -console i ostale parametre (-ip x.x.x.x -port x -map ... -maxplayers x etc.) al manite se hlds na win, sranje je u usporedbi sa linux hlds serverom sto se tice pinga opterecenja proca etc. Zadnje izmijenjeno od: Rebellion. 27.10.2008. u 21:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|