|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
CD mounting app
Pozdrav Trebam aplikaciju koja mounta image fileove (trenutno rabim MagicDisc) ali koja te fileove onda i održava mountanima kad se računalo restarta ili korisnik odlogira. Znači da ne moram svaki put pri ulasku u Windoze mountati image koji mi treba već da je to automatski mountano. Alcohol, Daemon - mogu li oni to? Hvala
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni Ultra ISO odlicno obavlja posao.. Evo vec imam mountan image preko 2 mjeseca, i odradjeno je i restarta i gasio se komp. i dalje je tu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Alcohol radi to sto trazis. Ja ga koristim vec godinama, prbao sam i neke druge programe, ali na alcohol sam se navikao i tako je ostalo.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ha, nisam napisao najbitniji dio problema. ISO file kojeg se treba mountati nakon svakog restarta se nalazi na serveru na jednom shareanom mrežnom disku. Kad se računalo digne, server je disconnected dok god se ne opali dvaput po njegovom mrežnom disku. Tek onda se iso file može vidjeti, a naravno da nijedna aplikacija onda ne može mountati file prilikom restarta. Help?
![]() |
#7 |
Premium
|
Računala nisu u domeni, u tome je problem ![]() Indeksiranje - prvo moram proučiti pa ću probati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|