|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
kako odvinuti?
Dobio sam neki mis, zelim ga otvorit. Ima 3 vijka. Odvijo sam 2 kad sam doso do 3 skuzio sam da vijak nevalja. Ovijac mi preskace i neda se odvrnut. Plus tome svemu je vijak u rupi. Dali zna kako bi to mogao odvinut? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bušilica sa svrdlom veličine vijka i kroz njega po sredini. Teško da češ uspijeti na neki drugi način, pogotovo zato jer je vijak u rupi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako si ostala 2 uspio odvinuti onda uredno sa nećime što ne ostavlja trag na plastici napravi otpor između dvije površine povezane plastikom i on će lagano van.Nekakav sitni odvijač i preko njega guzobris ili sl. S njim razdvoji dvije plastike dovoljno da napraviš otpor. Abrajsao si vijak, to masa ljudi napravi na svačemu. Sreća pa je dizajniran tako da ide van kada ga odvijaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nisam ja ![]() Hvala svima na odgovorima i pomoci. Zadnje izmijenjeno od: litrica. 09.07.2011. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako nije skroz otišla glava, onda možeš sa jednim od popularnih urarskih šarafcigera to riješit. Okomito ga jako pritisneš u šaraf i sa kliještima vrtiš/odvijaš jer glava na šarafcigeru nije fiksna. Par puta me to spasilo kod otvaranja raznih laptopa i sličnih pizdarija gdje su šarafi tak unutra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|