|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Sony VAIO pitanje
Pozdrav, unaprijed se ispričavam što nisam stavio ovo u temu do XXXXkn jer bih kupio računalo u austriji. Nabasao sam na ovaj laptop http://www.ditech.at/artikel/NOSF138...m_schwarz.html omjer uloženo dobiveno mi se čini ok pa me zanima da li je laptop kvalitetan, kakva je kvaliteta izrade i ostale pojedinosti. Hvala !
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Imam Sony Vaio FS 840W star 6 godina, tada je koštao oko 10 000 kuna. Dosta se koristi, svaki dan po par sati i mogu ti reći da je stvarno kvalitetan stroj, posebno ekran koji i dan danas ima bolju sliku od nekih novijil lapova, a najviše me iznenadilo kak se jako malo zagrijava a radi skoro cijeli dan-u pitanju je Intel Centrino, proc na 1.73, 2GB DDR2, 100GB disk. Kučište je jako kvalitetno, poklopac LCD-a od magnezija itd. Sve u svemu predobar stroj. Ovu zvijek koju ti misliš kupiti, mora biti na visokoj razini kvalitete tak da mislim da nemaš što razmišljati |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
treba mi jer dosta puta obrađujem HD, bavim se produkcijom glazbe pa kad se nakupi 20ak traka i toliko automatizacija onda dođe do štucanja ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|