|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
HP 6730b | Express Boot Options
Taman u pravo vrijeme (vratio se sinoć doma s puta ![]() Sinoć je normalno radio, a jutros pri pokušaju paljenja sam dobio sljedeći screen: ![]() Prije toga se prikaže boot screen (crno bijeli s ikonom HP-a, s porukom "press esc za ulaz u menu", no ne reagira), lampica HDD-a zablinka jednom, i to je to. Moguća dijagnoza? (Bojim se da je HDD? ![]() Vjerojatno ću nosit na servis (garancija traje) - pa koji biste preporučili? Integra na Knežiji mi je relativno blizu.
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 19.04.2011. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Da nije hard cijuknio!? Ili pak nešto na ploči.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 19.04.2011. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Probaj. Ali koliko vidim kod tebe i ne dolazi do podizanja sistema. Vjerojatno je chipset ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
uspio sam ući u startup menu (ipak su miš i tipkovnica proradili) obavio hard disk test (system diag), sve prošlo ok no u boot device options nemam ništa u listi :/ ništa, sutra nosim u servis hvala na pomoći
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|