|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
ekran - tko,šta i kako?
Pozdrav, kupujem novi lap i dvoumim se između 2 modela... dosta su slični, ali s druge strane i različiti ![]() zanima me razlika, ako uopće postoji, između: 15.6" LED HD (1366 x 768) i 15.6" HD WLED (1366x768) točnije, gledam ova 2 modela, pa recite svoja mišljenja: lenovo dell lenovo me vuče zbog bolje grafičke, isto tako ima više rama (ali to lako nadogradim) itd... a dell-u je cijena prihvatljivija, jamstvo, hard(opet, manje bitno, imam vanjski disk), ako dobro vidim ima i nešto bolji proc... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Dell ti je po meni bolji izbor. Memorija je jeftina, tako da se lako nadogradi, a garancija je kod današnjih proizvoda nažalost postala bitna stavka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nemoras gledat desktop memoriju, tebi ide so-dimm memorija. Da skratim, Dell je rjesenje za tebe, ipak je 3 god. gare tvornicki na njemu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
rekao sam da se ne kužim ![]() ugl, htio bi imat više rama, zbog igara... može neki link na to što mi treba, protis prioritet ![]() ![]() našao, LINK (ipak nisam tolki kromanjonac)... Šta sad, kupim najjeftiniju ili ...? =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
hvala, ali našao sam... pa sam edit-ao post ![]() dovoljno mi je još 2 ( +2 tvornička, mislim da bi to zadovoljilo moje potrebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Kako rekoše, svakako Dell. Razlika u grafičkoj je mala (ista kartica samo clockana). Za RAM je lako, samo pazi da ne gubiš tim garanciju ako sam staviš. Raspitaj se za to, jer npr. kod sebe na Lenovu sam ne mogu promijeniti RAM bez gubitka jamstva (obojeni šarafi su na poklopcu iza kojeg je RAM, ali i procesor, dok sam na starom HPu mogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Ja imam lenovo već nekih 4 mjeseca i imam samo puna usta hvale, jako dobar laptop, grafa odlična, super riješeno prebacivanje s intergirane grafe na ati grafu, imam unutra ssd i baterija mi traje oko 3 i pol sata, ima dosta fora aplikacija i touch za power manager i shorcute. Zaboravio sam još napomenut da je tipkovnica odlična, imaš mogućnost produljenja garancije na 3 godine i dodje oko nekih 500-600kn, te za mene jedan odličan plus koji drugima možda nije tako važno a to su JBL zvučnici koji se opasno čuju i kvaliteta zvuka je na nivou JBL-a, tj. nisam vidio da neki laptop tako razbija u zvuku ko ovaj :P Eto da se ne hvali samo Dell ![]() Zadnje izmijenjeno od: mask01. 17.02.2011. u 09:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Valjda nije svaki Dell kao taj tvoj ![]() Lenovo je bolji, a da li je toliko bolji da se isplati dati 1000kn više (ako produžim garanciju) , to ne znam?! ![]() evo, našao sam još 1 ASUS ... da li je ova NV GT 415M dovoljno dobra, npr za Call of Duty: Black Ops Zadnje izmijenjeno od: zizi-cro. 17.02.2011. u 13:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Daj, čovječe, bježi od tih Asusa, Acera, i sličnih čarobnih kutijica... Nemoj da te moramo čitat u HW problemima. ![]() Nije nitko rekao da ti je onaj Lenovo loš, samo u usporedbi s onim šta dobiješ na Dell-u za manje love nije isplativ. Da je Latitude, bilo bi i slađe... ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
Pa skoro iste konfiguracije. Samo s Toshibom dolazi W7, a s Dell-om Free-DOS. Ako ti ne treba Windows odgovor je opet isti: uzmi onaj s dužom garancijom. ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
Nekako se razmisljam ipak toshibu, jer nakon kupnje jos rama i njegove ugradnje, toshiba me ispadne 200kn skuplja, windowsi nije da su mi nuzni, ali za 200kn, zasto ne ![]() ![]() Jel ima BITNE razlike izmedu proc. I3-370 i i3-380? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|