|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
sony ericsson t630 unlock
Imam jedna stari "sony ericsson t630" koji mi je kodiran na "T-mobile". Kako mi tip traži 100 kn za odkodirat ga a ja smatram da taj telefon ne vrjedi više od 50 kn smješno mi je dati 100 kn za odkodiravanje. Mene zanima dali se može on odkodirat putem imei broja tj uz pomoć "unlock calculator-a" te ako da dali netko zna link gdje ga se može skinuti. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ne može na taj način, nažalost. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
koliko ja znam ne,posto je to ARM telefon. Samo db20XX i db31XX se mogu dekodirati preko usb-a. Ima free programa,ali mi se cini da ne rade za usb kablom. Trebao bi imati neki box. Cak ovi free ,besplatni programi rade ali samo ako imas bilokakav box. Terminator,ufs i slicno. Mozda se moze negdje naci shemu interface-a koji mozes koristiti za neki od free program,a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
[dramen'beis]
Datum registracije: Dec 2007
|
moze, al treba modificirati dcu11 kabel...pinove treba prelemit i onda otkljucat Citiraj:
![]() i da...radi se SEMCtool-om ja ih otkljucao, debrandao i modificirao nekoliko Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
čudovište
|
Pozdrav... Mrsko mi je što dižem ovu temu iz groba, ali crkao mi je mobitel i preko nekih poznanika pao mi je u ruke SE T630 (znam, kanta je, ali poklonjenom konju se zubi ne gledaju; osim toga, već sam X mjeseci na burzi i nemam od čega živjeti, a kamoli da bacam par stotina kn za novi mobitel). Kao što vjerojatno pogađate, mob. je zaključan (na vip) i ne želi niti čuti za moju tele2 karticu. Može li mi netko pomoći oko toga, tj. ako je već to radio i ima potrebne rekvizite? Iskreno, ja se u to nimalo ne razumijem, a bojim se da će me na nekom servisu oguliti do kože (zapravo nemam para niti za to). Hvala unaprijed!
![]() |
#7 |
čudovište
|
Bump... Može li mi barem netko preporučiti neki servis u Zgb. gdje mogu skinuti te okove uz minimalni trošak?
![]() |
#8 |
čudovište
|
![]() |
|
|