|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
[POMOC]Audio ozvucenje
Evo lijep pozdrav.Evo meni treba nekoliko odgowora na nekoliko pitanja.. . Ja imam nekoliko zvucnika tocno (7 i sub) Znaci to su zvucnici za auto..Kako da njih spojim na komp? Kako da nprm dodam jos par zvucnika od kucnog kina i to sa nmjima spojim?Treba li pojacalo?Koje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Od koliko volti ti je cincilator?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Od gefufne valjda.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
...mislim da je pitanje u blombir zvrcni od zvucnika ![]() Sad OnT... Treba ti pojacalo npr. kao od kucnog kina, koje ti moze tjerat svu tu hrpu zvucnika, ili trazi 7.1. pojacalo. Ako to imas, onda spojis izlaz s maticne s kompa (ili zvucne ukoliko je imas) na ulaz u to pojacalo/kucno kino/sta vec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da i što onda s njima kad su spojeni na pojačalo? Zvuk iz tih zvučnika će biti nikakav bez kutija, a i sa kutijama auto zvučnici ne rade dobro kao kućni zvučnici jer je autoakustika sasvim drugačija stvar. Ugraditi ih u auto ili prodati IMHO, jer se ne isplati zafrkavati oko toga, osim ako je autor threada toga željan...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Radije sve to skupa prodaj i kupi par nekih normalnih zvucnika i pojacalo... |
|
![]() |