Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2011., 11:19   #1
amater89
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
Question instalacija audio drivera

Bok, imam problem živim u malom mjestu gdje nema baš ljudi koji se razumiju u ovo pa molim pomoć,odnijela sam laptop jednom tipu koji se bavi servisiranjem i tim stvarima da mi instalira xp windowse međutim ne radi mi zvuk,(prije sam imala vistu i bilo je sve ok,imala sam i bluetooth,wireless a sad nemam,ove mi stvari zasad nisu bitne) pretpostavljam da nemam audio drivere,kad odem device manager pod audio i sound nemam nikakvih žutih upitnika ili uskličnika ali ih imam pod other devices,da li mi može netko pomoći i objasniti što da radim,inače imam laptop dell 500,to sam otkrila po service tagu,hvala unaprijed na pomoći
amater89 je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2011., 11:42   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Odi ovdje http://support.dell.com/support/down...=19&l=en&s=dhs
i odaberi service tag i prati dalje upute. To će te odvesti do drivra za download, pa pronađi audio, skini i instaliraj. BTW; to ti je trebao napraviti ovaj lik što ti ga je "servisirao".
tor je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.02.2011., 11:48   #3
amater89
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Odi ovdje http://support.dell.com/support/down...=19&l=en&s=dhs
i odaberi service tag i prati dalje upute. To će te odvesti do drivra za download, pa pronađi audio, skini i instaliraj. BTW; to ti je trebao napraviti ovaj lik što ti ga je "servisirao".

hvala ti ovo sam već napravila,spremilas am na desktopu ali neznam kako to sad instalirati,taj ''serviser'' mi je maloprije javio da mi niej mogao pronaći drivere za moj laptop i da zbog toga nemam zvuka...toliko o serviseru
amater89 je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2011., 11:56   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pokušaj s duplim klikom na taj file.
Staro 11.02.2011., 14:36   #5
Plastikman
What Matters?
Moj komp

Plastikman's Avatar

Datum registracije: May 2010
nejvjerovatnije ti je zpan taj driver...? ako je unzipaš ga u folder, unutra bi trebao bit set-up, u protivnom moraš ič u device manager pa update driver od tamo?
Plastikman je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2011., 08:35   #6
Ivan_Brajcic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor amater89 Pregled postova
hvala ti ovo sam već napravila,spremilas am na desktopu ali neznam kako to sad instalirati,taj ''serviser'' mi je maloprije javio da mi niej mogao pronaći drivere za moj laptop i da zbog toga nemam zvuka...toliko o serviseru
Bem ti takvog servisera. Novac je vjerojatno uzeo, zar ne? Nebitno sad.
Jedna mala napomena, nisam gledao taj tvoj laptop na netu, ali ako je imalo noviji, vjerojatno instalacija drivera za zvučnu neće proći ako nemaš instaliran service pack 2 ili noviji. Kažem to zato jer, iako je to nešto što se podrazumijeva, po tome što kažeš o tom svom serviseru, ne bih se čudio da uopće zna što je to. Kako god, service pack 2 (po mogućnosti noviji) omogućuje Windowsima da pravilno rade s UAA (Universal Audio Architecture), pa ako instalacija drivera ne daje nikakve rezultate, svakako stavi SP. Zapravo, stavi ga i ovako i onako, korsna je stvar, krpa rupe i slično...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno