|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
![]() Bok, imam problem živim u malom mjestu gdje nema baš ljudi koji se razumiju u ovo pa molim pomoć,odnijela sam laptop jednom tipu koji se bavi servisiranjem i tim stvarima da mi instalira xp windowse međutim ne radi mi zvuk,(prije sam imala vistu i bilo je sve ok,imala sam i bluetooth,wireless a sad nemam,ove mi stvari zasad nisu bitne) pretpostavljam da nemam audio drivere,kad odem device manager pod audio i sound nemam nikakvih žutih upitnika ili uskličnika ali ih imam pod other devices,da li mi može netko pomoći i objasniti što da radim,inače imam laptop dell 500,to sam otkrila po service tagu,hvala unaprijed na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Odi ovdje http://support.dell.com/support/down...=19&l=en&s=dhs i odaberi service tag i prati dalje upute. To će te odvesti do drivra za download, pa pronađi audio, skini i instaliraj. BTW; to ti je trebao napraviti ovaj lik što ti ga je "servisirao". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
hvala ti ovo sam već napravila,spremilas am na desktopu ali neznam kako to sad instalirati,taj ''serviser'' mi je maloprije javio da mi niej mogao pronaći drivere za moj laptop i da zbog toga nemam zvuka...toliko o serviseru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Jedna mala napomena, nisam gledao taj tvoj laptop na netu, ali ako je imalo noviji, vjerojatno instalacija drivera za zvučnu neće proći ako nemaš instaliran service pack 2 ili noviji. Kažem to zato jer, iako je to nešto što se podrazumijeva, po tome što kažeš o tom svom serviseru, ne bih se čudio da uopće zna što je to. Kako god, service pack 2 (po mogućnosti noviji) omogućuje Windowsima da pravilno rade s UAA (Universal Audio Architecture), pa ako instalacija drivera ne daje nikakve rezultate, svakako stavi SP. Zapravo, stavi ga i ovako i onako, korsna je stvar, krpa rupe i slično...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|