|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
HP laptop - AMD driver has stopped working and it has recovered
pozdrav , znači prije nekih 3,4 mjeseca kupio sam ovaj laptop NB HP G62-a70SM, WY873EA, Intel Pentium DC P6000 1.86GHz, 3GB DDR3, 320GB/7200, 15.6" 1366x768, ATI 5470/1GB, sve je super islo do prije jedno mjesec dana, konstantno mi je počeo izbacivati errore da mi je amd driver prestao radit pa da se oporavio. u međuvremenu mi je crko punjač tako da je laptop bio na servisu a na servisu nisu nista čudno uočili u ovome mome problemu, pa me sad zanima jel mi se ovo pojavljuje zbog loseg windowsa ( win 7 32 bitni koristim) , zbog loših drivera? (najnovije atijeve za tu grafičku) ili zbog nečeg trećega sto ja ne znam .... hvala .... ps. srusio sam danas windows stavio nove drivere i radio je normalno dok opet nije cijeli laptop zablokirao i nakon 10 ak sekundi dosao sebi i izbacio isti error . ![]() ako netko zna u čem je problem molim ga za pomoc, hvala :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Odakle si skidao drivere? Ako si stavio Catalyst moguće da te muči switchable grafika, pa ga ruši.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Moraš instalirati oba, jer ti se grafika prebacuje sa jedne na drugu karticu po želji/potrebi. Nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori. ![]()
![]() |
#5 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() ******* By mod: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nino. 19.02.2011. u 15:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Da se nastavim na istu temu... prije par dana kupio HP probook 4720S XN792ES, zgazio Lynux, instalirao 7 ultimate 32 bitne. Pri pokretanju običnog dvd filma izbacuje poruku "Display driver stopped responding and has recovered" Isto se događa i ako pokušam stavitit aero teme. Ocjena grafike je 1,0. Driver je najnoviji mogući, skinut sa HP-ove stranice (grafulja je ATI radeon hd 5470 512 mb).A sad je najnovije, počeo zezati i touchpad... Dali da ponovo reinstaliram windoze ili postoji neko drugo rješenje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|