|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Deinterlace
Zanima me šta radi taj deintarlace, u kojem programu ga ima (da je jednostavan i besplatan). Slika koju snimim sa TV karticom mi nije nešto... Rekli su mi da taj deinterlace može pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ukratko monitor se sastoji od tockica, a televizija od linija signal namjenjen televiziji prilagodjen je linijama pa kad ga gledas na monitoru susjedne linije mogu bit pomaknute jedna od druge (mozes dobro vidit na kuvarevoj kapi i ramenima na slici livo u prilogu). za takav signal kaze se da je interlacean da bi ga na ekrano vidija kako treba moras ga deinterlaceat. deinterlace filteri u biti poslazu te linije sto se softwarea tice VirtualDub ima deinterlace filter u sebi ali vdub ti ne pase ako mislis radit sa mpegovima. moj ti je savjet da nadjes software koji odma radi deinterlace dok snima (npr. WinDVR) nadam se da sam bija dovoljno jasan i da nisan nigdi falija ima ljudi na forumu koji ce to sigurno znat objasnit tocnije od mene
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
|
evo i slika koju san zaboravija attachat
![]() |
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Tooma, sta se gledaju kruske i jabuke ![]()
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
ma ne ali to je jedino dinamicno sta je bilo u trenutku kad san tija uvatit sliku a i trenutacno san na djeti pa bi gledat kruske i jabuke bija cisti mazohizam ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Deinterlace
Citiraj:
Sto se tice deinterlacea, radi ga samo ako namjeravas materijal gladati iskljucivo na PCju. Ako isti material mislis gledati na TVu ostavi interlaced. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|