Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.01.2011., 12:33   #1
robi64
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
savjet za kupnju prijenosnika hitno!!!

dakle dvoumim se koji od ova dva uređaja(prijenosnik i tablet)da uzmem radi se prijenosniku Lenovo IdeaPad S10-3T i tabletu Samsung Galaxy Tab cijenovno su isti oba oko 2500kn.jedini što Galaxy ima garanciju, a prijenosnik nema,znači prvenstveno me interesira internet znači surfanje i po koja igrica nezahtijevna normalno mislim ono u okvirima čemu takvi prijenosnici(tablet) i služe pa molim vaš savjet

Zadnje izmijenjeno od: robi64. 26.01.2023. u 15:16.
robi64 je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2011., 06:40   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nijedan od ta dva. Za tu lovu možeš kupiti i normalni laptop. Nekidan je lik na tržnici nudio novu neraspakiranu Toshibu C660-11M sa 2g. gare za 2.800kn. Nije toliko fancy kao oni, ali bar znaš šta imaš.
Oglas

Oglas
Staro 27.01.2011., 08:59   #3
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Tablet ...

Evo zašto - obzirom da te zanima casual surfanje iz fotelje, pokoja igra ala Angry birds uz klasičnu multimediu ala muzika filmovi isl. tablet je interesantno riješenje.

Koliko vidim klasičan lap te ne zanima / ne treba. Obzirom da je dvojba između ova dva modela tablet je interesantniji.

Ako si bibliofil i voliš čitati ebooks, tableti su mrak. Osobno sam koristio hanheld uređaje razne i mogu komentirati da je feeling čitanja knjige od 1000 + stranica na ekranu jednostavno i zabavno iskustvo.
Paske je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno