|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
(riješeno) Često ne pokreće video nakon nekog vremena korištenja PC-a
Hej, znaci neko vrijeme nakon sto upalim komp (par sati recimo) vise ne mogu pokrenut video sa youtuba i drugih stranica odmah, vec moram cekat da se cijeli video skine i onda odjednom vidim dole ona traka sa statusom i gdje mozes "premotavat" vec kako se to zove se pocrveni, ili u slucaju neke druge stranice posivi... Uglavnom ne kuzim u cem je stvar. Ako restartam komp onda je sve u redu i uvijek radi odmah, ali kazem nakon nekih sat-dva-tri vise jednostavno nigdje ne mogu pokretat video. Inace koristim xp sp3, zadnju operu, ali i ako probam preko ie ista stvar. Ne kuzim. Jeli zna tko sta bi moglo bit? |
![]() |
![]() |
#2 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
reinstaliraj Adobe Flash Player, pa probaj ponovno. edit: skini ovo za uninstall jer brise sve i iz registrya uninstaller. nakon sto to zavrsi odi na njihove stranice i skini novi, evo link.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Izgleda da nije pomoglo. Mozda nakon sljedeceg restarta. Necu ga sad bezveze restartat. Uskoro ga gasim ionako, a sumnjam i na object dock koji mi se zbog nekog razlloga ugasi i moram ga ponovo palit pa si mislim mozda je on dio problema. Mislim da ima novija verzija ionako. Nis. Instalirao noviju verziju i dalje ista stvar. Sad se objectdock vise ne ugasi, ali video i dalje nakon nekog vremena ne pokrece odmah. Danas je sve bilo u redu od 9h do nekih 12:30. Ne kuzim. Mislim da cu nanovo instalirat windowse. Ove imam vec par godina i nisam imao nikakvih problema osim ovog. Izgleda da sam rijesio problem. Ponovno sam deinstalirao adobe flash, ali ovaj put sam restartao komp prije nove instalacije, ali sam i u wmp pod security skinuo kvacicu sa "run script commands and rich media streams when the player is in a web page". Uglavnom ne kuzim kaj to znaci ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 29.01.2011. u 20:11. |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|