|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Problem s punjivim batterijama.
Ovako, jedno vrlo glupo pitanje, ali nikad nisam se susreto s tim pa neznam. Danas sam kupio punjać za baterije, i 6xAA 1.2V NiCd 750mAh, i tek kad sam doso kuci skonto sam da su baterije NiCd, a punjač da je NiMH. e sad nebi to bio problem da baterije nisu 15kn komad. kad sam gledo bile su i NiMH 2000mAh ali 40kn komad a to je way too previše. Uglavnom na punjaču piše da se smije koristiti samo sa NiMH baterijama inače bi mogle eksplodirat. Sad mene zanima jel to piše sam da se oni ograde u slučaju da se tak nešt desi ili je to stvarno moguče? Jebiga glupo pitanje al' sta ces. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
da bas explodiraju ne...al da procure da...kolko ja znam(iz iskustva) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
cekaj malo. procure? zanci da sam bezveze dao 80kn za baterije. oce to sad radit ili nece? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
mali offtopic... di kupit povoljno punjive baterije? ja sam tamo u nekom "battery centru" na tresnjevci nabavio AAA NiMh od nekih 0.9Ah za 20ak kn. a ovih AA NiMh bi trebalo bit jeftinijih od 40kn, sigurno ![]()
![]() |
#5 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
ma to su one vartine sto su gotove s punjenjem za 15 min. punjac za njih dodje oko 240kn, a one su paket od 2kom. 88kn U getrou. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
u kauflandu su (neznam dali to jos traje) vartin 15 min punjac i 2 15min baterije oko 150kn, sto je isplativo. ja imam u foticu (SONY W1) dvije accupowerove 2400mah(ili cega vec) iiz ve mila i dvije originalne2100mah, punim ih sonyevim punjacem, razlika se ne kuzi traju pun qurac duuuugoooo. e da i te accpowerove su kostale manje od 50 kn obadvije
![]() |
#7 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|