|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Audio problem u igrama?
Pozdrav. Pokusat cu objasnit najbolje sta mogu. Primjetija sam malo trzanje, konstantno i ucestalo. Recimo u razmacima od 5-10 sekundi, trzaj od 1/5 sekunde. To je dosta primjetno u trkackim igrama tipa rFactor ili F1 2010. Pokusao sam sve za to rjesiti, instalacija Dx9, drivera za graficku, defrag. diskova, nova instalacija igara... sve... Nista nije upalilo. Onda sam Disablea zvucnu, koja je x-fi Creative labs Tithanium. Trazilo me da resetiram racunalo, resetira sam. Udjem u igru, i radi glatko... Enableam zvucnu, ali bez reseta, i radi super. Ali cim resetiram komp, ponovo pocne trzat. Sad, ne znam da li je to do nekih stvari koje su instalirane sa zvucnom ili sta, ali problem je tu. I ja ga ne znam rjesit ![]() Spec: Win 7 x64 4GB memorije Intel e7600 @ 3.06GHz Graf: HD 4870 toxic Najnoviji (bilo i sa starim) graficki drajveri .... Molim pomoc !
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel ti disejblana onboard zvučna u biosu? Probaj zvučnu premjestiti u drugi PCI slot(ako imaš koji slobodan). Probaj skinuti najnovije drivere za zvučnu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
On Board je diseblana... Driveri su najnoviji, evo sad sam maka sve vezano uz zvucnu, resetira, instalira, radi, resetira, opet trza... Imam jos jedan slot, ali ga grafucka (visinski) zauzima..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|