|
![]() |
#1 |
inženjering
Datum registracije: Feb 2006
|
HP 8710w - neće da upali
imam problem sa navedenim laptopom kada ga ugasim ne mogu ga upaliti nego moram izvaditi bateriju, sačekati 30s, vratiti bateriju i tek se ona upali. Kad ga upalim sve radi super - laptop je očišćen - promjenjena pasta na procesoru i grafičkoj - ne grije se - bios je najnoviji mene vuče da je možda problem u power board-u, ali opet nisam siguran ima netko iskustva sa ovakvim stvarim?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa ako skroz izbaciš bateriju iz priče, ponaša li se onda normalno?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
inženjering
Datum registracije: Feb 2006
|
trenutno ga koristim bez baterije ali svaki put kad ga trebam upaliti moram izvaditi punjač iz laptopa i ponova ga vratiti i tako par puta i tek se onda upali svaki put kad vratim punjač zasvijetle mi sve diode na laptopu na docking stationu nema šanse da ga upalit (punjač je original od dockinga)
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što sve imaš od ugrađene opreme? Probaj za potrebe testiranja izvući WWAN, WLAN i Bluetooth kartice, a zatim u BIOS-u isključiti sve što se može počevši od zvučne kartice, LAN-a, USB-a itd. Također pogledaj koji BIOS imaš i što donosi novi, ako postoji noviji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|