|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Asus 1005P nadogradnja BIOS-a
htio bih asus 1005P notebook nadograditi sa najnovijim biosom za njega,skinem novi bios ali kada hoću sa programom za stavljanje biosa u komp ga staviti on samo na sekundu se upali kao DOS i to je to ne mogu ga uključiti u windowsima,dakle jer ima neki univerzalni program za stavljanje biosa u komp u windowsima jer ne znam kako bih drugačije to napravio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
zar asus nema opciju flešanja biosa iz SAMOG BIOS-a? to ti je najsigurniji način. Stavi fajl drito na c i kad pokreneš EZ flasher navedi ga da je na c, prepoznat će jedini fajl koji mu odgovara i to je to. Inače bios se fleša samo ako treba a ako je iz radoznalosti odustani jer asus zna ponekad zahebati posao... moj problem sa asusom: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=192066 nahebo sam se dok sam našao staru verziju i napravio downgrade... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
a gdje ti je taj EZ flasher pojima ti ja nemam u BIOSU od kompa ga nema to ti je Notebook sa 10"ekranom a ovaj koji ti imaš je neš drugo,ovaj BIOS je siromašan ima samo BOOT opciju,i još neke nevažne detalje i ništa drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa svojedobno si izjavljivao da si majstor... Btw, bootas dos i postupis po uputama koje valjda nisi procitao: Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
hm,ne sjećam se toga da sam to IZJAVLJIVAO ok napravit ću tako kako si mi rekao imam još jedno pitanje da ne otvaram novi post u vezi MSN progama dakle što moram napraviti da me kod čitanja pošte stalno ne taži user i pass, u postavkama pomjenim da me automatski logira ali on to ne uradi?? Zadnje izmijenjeno od: robi64. 26.08.2010. u 20:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
kakvi posebni MSN pogam??pa samo je jedan, ako hočeš mi pomoći reci ako nečeš onda nemoj http://img828.imageshack.us/img828/6916/16509536.jpg http://img836.imageshack.us/img836/1272/36498400.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne, samo je jedan MSN/WLM, a IM programa/klijenata koji podržavaju taj protokol ima kolko te volja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
N00B
|
Citiraj:
Naveo si u postu povise u vezi MSN programa (vezano za mejl), onda napises ljepo da preko windows live messengera (WLM-a) pregledavas mejl.. I mislio sam da "zapinje" to u browseru, jesi pocistio (private data -> cache)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
N00B
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stisni "Num Lock"
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
N00B
|
FN + Num Lock.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
da ne otvaram novi topic jer sad imam sličan problem ali se radi o Asus Eee Pc model 1008P Karim Rashid dakle htio bih ga nadograditi sa novim biosom jer je ovaj prastari i kada napravim po gore opisu (ALT+F2)komp prepozna USB memoriju(Imation 8gb) ali ne potegne sa njega flash bios kaže mi poruku FILE 1008P.ROM NOT FAUND ON USB DEVICE,sad ne znam jer to radi toga što je memorija formatirana u FAT 32 formatu ili radi nečeg drugog,ne znam niti kako da je prebacim u FAT16 u windowsima 7,probao sam preko samog DOS-a on kao izvrši radnju ali ona ostane stalno u FAT32?? pa pitam jer ima neki free program za formatiranje u FAT16 sa FAT32 pa da probam još tako staviti novi bios Zadnje izmijenjeno od: robi64. 14.01.2011. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
N00B
|
Cemu FAT16? Kad formatiras stick u FAT32, iskopiraj na njega samo fajlove potrebne za flash i bios (raspakirane i izvan foldera).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
N00B
|
Nisam gledao manual doticnog netbook-a, ali vrlo vjrerojatno je to utility kojeg moras pokrenut iz DOS-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
N00B
|
Ha jebemu zasto se ne potrudis malo procitat? Ajmo se sad vratiti na stari post br. 4, sta je napisao kolega Nino.. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|