|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
mis do 500 kn
zanima me koji je best buy mis za gaming (iskljucivo za cod2 i 4) do 500 kn. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
uzmi si logitecha g500 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala! molim druge za misljenje, da sam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Deathadder, g500, SteelSeries Kinzu / Xai, a ako posezes dublje u dzep tu su ti Imperator, g700 i one stvarcice koje su na više od 700kn ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
potpis. tocno to sam i ja htel napisat. svi preporuceni misevi su izvrsni ali najbitnije je koji ti pase u ruci najbolje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
imam ja novi g9x za tu lovu ![]()
![]() |
#12 |
Registered User
|
a jel ima ima gdje u osijeku trgovina (ili trgovine) da imaju te miseve? i koje su to trgovine? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Ako ti ne smeta žica idi na G500. Prije njega sam imao Lachesisa i po mom mišljenju je osjećaj kvalitete daleko bolji na Logiju. Cijena od 419 kn je dosta OK jer koliko sam do sad vidio rabljeni ne idu ispod 350, a opet novo je novo. A ako ti treba wireless rastegneš se još 120 kn od budžeta i imaš G700.
![]() |
#15 |
Happy hippo
|
vecina ljudi niti ne osjeti razliku izmedu misa za 200 kn i misa za 600 kn. zato se nemoj zaletavat i trosit masu novci na mis koji ti uopce ne treba. ajde ako igras neku fps pucacinu i prilicno si dobar u njoj ( ne mislim sam sebi vec da i rezultati tako govore ), al ako se ne nalazis u toj kategoriji vec igra doma Sp ( single play ) igre i slicno onda se okani skupog misa i kupi se nesto tipa logitech mx 518 koji je vrhunski mis i ne kosta puno. i ako vec kupujes dobar mis kupi i dobru podlogu jer mis bez podloge je kak hamurger bez mesa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
poslusaj mene i uzmi mx518. |
![]() |
![]() |
#18 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Npr u CoDu nije isto mis sa 1800-200 DPI i mis sa 4600-5000 DPI ...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Happy hippo
|
lol ajd mi reci ko igra cod s 5000 dpi ? k reci ces ti i neki kolege pa da preformuliram pitanje. Koji od vrhunskih igraca igra neki fps s 5000 dpi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja imam G500 i na 17" monitoru koristim oko 1200-1400dpia. Kada stavim na 800 kao da sam iz bmwa preso na traktor. Na vise od 2000 dpia postanem dosta neprecizan. Inace preporuke za mis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja igram sa MX518 @ 800dpi, i cpl mousefix cod, sensitivity 0.6. Jedan swipe preko podloge za puni krug, tak se to igra ![]() Btw, da ne OT imam ja G9x novi neotvoren, pa ako te zanima javi se u inbox slobodno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Moj glas Logitechu, iako imam Deathaddera, ali prvu verziju...inace vec vise od 2 godine radi bezprijekorno, ali taman negdje nakon 2 godine, poceo se guliti grip sa tipki...tako da sada na tipkama po sredini imam samo plastiku velicine pola kaziprsta bez gripa...mislio sam da ce biti malo dugotrajniji ipak s obzirom na svoju cijenu...na ovom svom, zgulit cu sav grip i brat ce mi ga airbrushat i polakirat...neznam kakva je novija verzija, i ostali Razerovi misevi, Logitech je uvijek bio kvalitetan, vjerujem da je i sada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
otici cu do osijeka do linksa i isprobati par miseva, s time da najvise u obzir uzimam g500, ali tko zna.... evo ako jos neko ima prijedlog za podlogu do jedno 150kn? edit: vidio sam gore u postovima da pisete za koje mi igrice treba, treba mi najvise za cod 2 i 4 multiplayer,bc2 itd. tako da mi je bitna kvaliteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Jos jedan glas za Deathaddera, po mogucnosti u kombinaciji s nekom platnenom podlogom (npr. Goliathus speed) jer se inace teflonsle nozice relativno brzo trose (no i to ovisi o dosta faktora). |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
|
uzeo sam g500 i mis je predobar, super mi pase u ruci! inace probao sam od frenda g9x i mis mi nimalo ne pase u ruci, tako da sam probao g500 i uzeo! a deathaddera sam takoder probao, ali g500 mi je punoooo bolji.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |