|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Interkom između dva Panasonica na istoj liniji?
Imam Panasonic KX-TG1100FX i neki drugi bežični telefon na istoj liniji. I planiram kupiti još jedan isti Panasonic. Pa me zanima sljedeće. Je li moguće zvati s jednog na drugi? Naravno, pod "zvati" ne mislim da se zove broj već da je to kao "voki- toki". Svaki ima svoju bazu, ali su na istoj liniji. I, je li moguće da se na jednom javi na poziv i onda se taj poziv preusmjeri na drugi uređaj (pod preusmjeri mislim da se stisne neka tipka i da onda taj drugi počne zvoniti)? U uputama piše da se to može, ali kao samo kod uređaja koji su kupljeni u kompletu. Ali, negjde sam čitao da ne moraju čak niti biti isti- već da mogu i samo oba biti Panasonic. Pa, ako netko zna iz prve ruke... ![]() Zadnje izmijenjeno od: georgy. 09.01.2011. u 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
ja znam da kad na bazi stisnem onaj gumb da mi zvoni slusalica i onda se javim i mogu pricat tako...sad za jos jednu slusalicu nemam pojma...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Nedavno sam kupovao bežični s dvije slušalice (kupio KX-TG 6512B), međutim, prodavač mi je rekao da se i dva (zapravo i više od 2, mislim da je rekao do 6 komada) odvojena mogu asocirati na istu bazu. Nije direktno odgovor na tvoje pitanje, ali čini se da bi moglo biti točno. Najbolje zvrcni semark (kod njih sam kupio). Baza im je u Sesvetama (vidim da si i ti iz Sesveta) pa će ti oni točno reći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Hvala obojici na odgovorima. Da, sada sam malo bolje gledao upute i ima u njima dio o tome kako registrirati telefon na bazu. A, kod kupovine ta dva Panasonica u kompletu (KX-TG1102) se zapravo dobiju jedna baza+punjač i jedan punjač. Znači, oba telefona su registrirana na istu bazu. Tako da sam siguran da je to izvedivo i sa 2 baze. Samo će tada možda domet biti nešto manji, ali lako za to. Uglavnom, isprobam pa javim ![]() EDIT: Kupio i uspio u naumu. Prvo sam resetirao postavke- da se izbriše baza, a zatim registrirao oba telefona na jednu bazu. Uglavnom, sve radi- i "interkom" i prebacivanje poziva ![]() Što se mene tiče, može lock ![]() Zadnje izmijenjeno od: georgy. 10.01.2011. u 16:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|