|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
WINDOWS EXPLORER- PROBLEM
Tražim pomoć ako neko ima kakvih ideja! Pokušat ću dati što je moguće preciznije podatke, Naime na kompu su 2 acc. Admininstratorski i korisnički. E sad na admin. više manje je sve ok, ali na korisničkom dolazi do: 1 smrzavanja pri radu, 2 problema pri podizanju ( jednostavno se pojavi pola ikona i stane, te se smrzne), reagira mi jedino task manager u kojem izgleda sve ok- Idle 99 posto) 3 kad ga idem restartirati preko task managera ( jedino tako mogu), pojavi se windows explorer not responding E sad da li postoji kakva metoda da se repaira win. explorer ili nešto slično ?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
sejvaj podatke od korisnika, obriši taj acc. kreiraj novi pa probaj tako. Ako ti je pod adminom sve ok, manje više, što god to značilo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sto kaze event viewer (pod system)? Nisi pokupio nikakvo smetje? Koji OS u pitanju, prociraj pravila podforuma i popuni opciju "Moj komp"! |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Za JOKEA:kakve veze imaju pravila foruma i opcija moj komp sa ovim sto sam napisao, ajde ako nemas sta pametno napisati , brisi oadavde. Za TOR:Na adminu se ne desavaju takve stvari, skenirao sam komp i sa nodom i sa malwarebytsom i nesto je nasao i pocistio ali i dalje je ista prica, Radi se o win xp pro. sp 2 Jedino ne znam da li bi mi provlačenje Sp3 pomoglo |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|