|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samsung i8510
Ekipa zanima me vaše mišljenje o njemu?Ak ga ko ima da napiše lagani osvrt?Inaće kolko vidim mob je zvijerka,a po testovima u slikanju bolji je od SE C905,naravno dok mrak ne padne ![]() Samsung i 8510 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja ga isto dugo pikiram. Ali pogledaj i jefttiniju alternativu g810 koji ima i 3x optički zoom ali lošiju bateriju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Taj telefon je odlican ali ima jednu veeeeliku manu,koju je moj frend skuzio nakon brdo sati gubljenja zivaca. Telefon mora uvijek biti na defaultnoj samsungovoj temi,onda baterija traje danima,ako se tema promijeni,uz normalno koristenje telefona baterija traje 1 dan. Koje veze tema ima s time,pitaj boga,vjerojatno kakav background upaljen pa cucla bateriju ,ko ce ga znat. Inace sve super osim blica,ako netko bas zeli blic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Da ga 810 ima stvarno super kameru sa optičkim zumom i blicem. Jedino mi je nekak "preglomazan", ali to razumijem s obzirom kakvu kameru ima. A i8510 je stvarno super mob. Ja bi odmah dao svoju "dušu" i nadoplatio za to.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma znam da innov nema xenon,al opet gledal sam review njega i još tri moba bil je i c905 među njima,uglavnom prešiša c905 dosta,jedino eto velim po noći su slike lošije.. Kakva je ergonomija?vidim po speckama je malo veći.. Za bateriju vidim da je ekipa doskočila tom problemu na razne načine,uglavnom trajanje 3-5 dana...ma mob je bomba,od jučer ga baš promatram ![]() Jedino me muči veličina uređaja,ak imate taj mob bacite koji tekst ovdje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A meni ta kamera ništa ne znači, tak i tak ju koristim samo za mms a to mi je dovoljno i 2MP, za slikanje postoji Fotić a ne mob. Al dovrga ai8510 je prekrasan. Ja gledam da ga kupim u sloveniji ili Češkoj, tamo su na oglasnicima oko 280Eura i ima ih dost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pa tak ti je i tu cijena,1700-2400 po oglasnicima,ma gle meni baš i treba fotić,več sam mislil uzet,al neda mi se teglit fotić i mob u džepu(a mogu reč da ovaj komotno može zamjenit fotić),ovak imam sve u jednom,istina,malo me i odbijalo kaj nema xenon al opet...jedino me mući to kaj je malo poveči..Kaj si ga ti imal kojim slučajem u ruci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Mogu reci da je dosta velik ali opravadava velicinu. Odlicno je izradjen,stvarno kvalitetno izgleda,u ruci ne skripi nego imas osjecaj da je cijeli od nekog metala,nije "plastican". Ekran je odlicna,kamera je odlicna i za slikanje i za snimanje,eto jedina mana je taj xenon ali ako ne slikas po noci blizinu ,nije problem a za osvjetljenu daljinu je odlican. Uglavnom 4.5/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() kolko sam videl po netu,u rangu je sa n95 što se tiće dimenzija..Po težini je ko c905,k850 itd..na to sam se navikel... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Imao sam Innova par mjeseci, a sada imam C905. Razlike su ogromne, ali ukratko: Pusti priče, C905 ipak radi bolje slike. Stvar je u tome da je kamera od Innova dosta "troma", odnosno katkad i po danu slike znaju ispast mutne ako nisi mirne ruke, dok se C905 to ne može desiti. Razlika je u tome što Innov možda malo ljepše i bogatije boje prikazuje, no kada se tako nekoliko puta iživciraš zbog mutne slike (a da ne spominjem po noći), onda shvatiš da je to totalno nebitno ![]() Innov je dosta kvalitetnije izrađen od C905, Symbian je posebna priča, malo je trom, pa ako nemaš živaca onda poludiš i tako... Pretpostavit ću da znaš što je symbian i koje su mu prednosti... Innov ima veći ekran, iako se po suncu C905 bolje vidi... Softverska rješenja (pc studio npr.) od Samsunga su katastrofa, kao i podrška. Koliko znam još ni jedan firmware nije izašao za Innova, a itekako imaju bugova za riješit, dok SE svaku malo izbacuje firmwareove, imaš myphoneexplorer aplikaciju koja je zakon, dummy softver od mobitela je jednostavniji, šta znači da folder koji napraviš na mobitelu, i vidiš u mobitelu, dok Symbian ima gadnu naviku sve svrstavat kako njemu paše (npr. napraviš dva foldera za slike, recimo Javno i Privatno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Procesor u tom Samsungu mi je nekako preslab, neke stvari bi se mogle vući...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buying Bitcoin
|
Koristio sam neko vrijeme x-plore. Tu su onda opet drugi problemi, to je program kojeg treba pokrenut, onda ne prikazuje thumbove slika, slova su pre malena itd. Vjerujem da postoje i bolji exploreri, no za moje potrebe, a to su brzina i jednostavnost, dummy softver od C905 je savršen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Samo da dodam,izaslo je jako puno firmware-a za innov8,jedini problem je sto nije dostupan svim korisnicima. Ja sam frendu upgrade-ao firmware i radi odlicno , ubrzao se duplo ali jos uvijek je malo spor. Sto se tice c905,kupio ga prije par dana za poklon,ali kad sam ga probao rekoh,boze kako je spor ovaj mob. Pogledao verziju soft-a,najnovija,rekoh ajde idem preko boxa jos jednom prefleshat mob,mozda je u softu problem. Istvarno,nakon flasha mob proradio kako treba,ali nisam mjerodavan da usporedjujem jer jos nisam probao taj fone kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Pozdrav, inače sam u fazi traženja novog moba i otvorio sam temu samsung S8300 UltraTOUCH, mob je ljep ali sam odustao od njega jer nema OS na koji se mogu instalirati GPS programi! Sad mi je favorit ovaj i8510 ili nokia n86! Kolko vidim samsung ima više miltimedie a nokia ima amoled display, isti OS imaju a i kamere mislim da su iste! Pa ako može par komentara koji bi vi rađe i koji je po vama bolji ili prijedlog nekog u tom rangu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Premium
|
Citiraj:
NEO , Kao sto rekoh,vruce ti je ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Meni je od vecih samsung s8300 najljepsi ima i touch i tipkovnicu,stvarno super izgleda ali ipak ga i8510 sisa zbog samog OS-a. Sto se tice n86,stvarno mob izgleda mocno,kvaliteta izrade izgleda vrhunska ali cijena nije ni blizu i8510. Zvonac,nemam pojma gdje imas free firmware za skinut,ali nije problem,stavim ga na rapidshare pa si skini,kad ga budes kupio. Mozda dotad izadje jos koji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Ma u Tele2 ih ja gledam znam ko bi uzeo pretplatu-a ja mob pa bi cijena bila približno ista, jedino iskustva s nokiom nemam a samsung mi se do sada pokazao pouzdan. Mani cijenu sada, pa koji bi ti rađe n86 ili i8510? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|
BATERIJA PROBLEM (innov8)
ovako nedavno sam uzeo innov8 samsung..i problem mi je jedino baterija prebrzo se prazni ni dan ne moze izdrzati :S 1200 mAh ima ...da li postoji nekakva jaca baterija za taj mobitel ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Tebi nešto ne štima jer nema šanse da poždere bateriju za 1 dan. Pokušaj naštelati opcije za potrošnju ili probaj posuditi drugu bateriju da vidiš da li se isto događa i s njom.
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Koristim Operu; pričam, šaljem poruke. Izdrži mi 2 dana bez ikakvog problema. Probaj si malo vidit da ti nije kakva aplikacija instalirana, radi nešto, a da i sam ne znaš. Znam da je bilo neke priče oko Garmin navigacije i crpljenju struje, ... Zadnje izmijenjeno od: Router. 14.11.2010. u 04:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|
jucer sam ga flashao a baterija i dalje losa :S garmin nemam instaliran na njemu citao jesam da on crpi bateriju dosta jedino mi preostaje da probam bateriju drugu kupiti jer imam od 100 mah al nije original samsungova ....i jedan mali problem imam je taj da nekad kad ukljucim kameru mi se ne otvori onaj poklopac koji stiti lecu pa ga moram prstom otvorit -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Resetiraj mobitel i izbrisi sve gluposti s njega, meni baterija traje 4-5 dana, nekad 6. Fotoaparat dosta jede bateriju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|