|
![]() |
#1 |
Ređistred Juzer
Datum registracije: Sep 2007
|
ThinkPad SL510 ---- tipkovnica ---- gdje kupiti novu?
Pozdravljam,, imam problem sa tipkovnicom i htjeo bih ju promijeniti, ima li tko ideju gdje da nabavim istu povoljno? Laptop je također pod garancijom još uvijek, ali za ovaj kvar sam sAm kriv i to oni ne pokrivaju,, tj. ponudili su mi svoju za 600-700 kn,, što je za mene puno.. Problem je slijedeći, kad već pišem,, prolio se sok po tipkovnici, i nakon "ispiranja" tipke nemaju baš najbolji "odziv" na pritisak, a neke se i sporije vračaju natrag.. Pa možda tko ima iskustva i s time da preporući neko sredstvo (provjereno) s kojim bi možda ponovno pokušao isprati istu.. Da je u pitanju bila voda, vjerovatno ne bih ovo sada pisao, ali stvar je takva - kakva je.. Drugim riječima, pitam ima li tko kakvu "šemu/štelu" za lenovo dijelove jer ako nije preskupo, radije bih ju promijenio.. Također, pošto mi je sada palo na pamet, da pitam da li to i kako utjeće na garanciju (mislim ako bih stavio neku drugu/novu),, budući da za thinkpad postoji određeni "self-maintance" koji mi je i omogućio da ju sam izvadim.. LP,, azzaman77.. ![]() EDIT: da napomenem, dao sam si malo vremena i pre-search-ao forum, naravno prije postanja i nisam našao nekog odgovora iako sam kontaktirao pojedince sa slićnim problemom,, pa sam se odlućio za novi thread ![]() Zadnje izmijenjeno od: azzaman77. 01.01.2011. u 17:16. Razlog: :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nove nema baš ovdje. Imaš Ebay.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ređistred Juzer
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa iste minute je skinuta i "oprana" ali pošto se radilo o soku,, sada imam navedene simptome,, rado bih ju riješio na taj naćin, ali mi treba preporuka za odgovarajuće sredstvo za to ![]() Do tada ću pokušati saznati neku povoljniju cijenu za novu, pa ako ne bude,, moram "kemijati" sa pranjem :/ .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Otopina destilirane vode i cistog alkohola.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|