|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Kako naplatiti ? Molim savjet
Pozdrav svima forumašima, svima Sretan Božić radnicima i neradnicima ![]() Nadam se da je netko več imao sličan problem pa eto ako može pomoč hvala ![]() Naime prijatelj i ja smo isprogramirali program ( nije važno kakav i što ) i sada dolazimo do ideje da bismo to mogli koliko toliko unovčiti (neče bit velke pare ali eto mi smo napravili da 100 kn dosta je ![]() pa eto htio sam pitati kako bismo mogli najbolje riješiti da nam ljudi plate ... nebi htjeli plačanje na ruke to mi nije baš :S recimo " najbolja " opcija je paypal ( nešto sam načuo da u 2011 ) če kao u hrv bit omogučeno primanje novaca sa paypala i tako to... ili ako se može npr. da ljudi direkt npr na naš paypal mogu uplačivat preko uplatnice neke ? nekakako ?? gledao sam isto i western union ali naišao sam naknade koji su mi onako ![]() ![]() molim vas ko zna i željan je pomoči ili dati neki savjet bio bih jako zahvalan ![]() Hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
pa prije svega, pitanje je jeste sigurni da su ljudi spremni platit za to i kolkiko, vrijedi, mozda ne vrijedi niti 100 kn, nego 0.99$ ? shvaćaš.... inače, sretno s prodajom i daljnim programiranjem.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
@ nick praskaton jesam siguran sam da to vrijedi i da ce ljudi platit to ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
sta fali uplati na tekuci racun ?das ljudima upute sto da napisu pod svrhu, prek internet bankarstva imas uvid 0-24sata ko je uplatio , kad , koliko. ak je izvan granica HR , onda mora nesto kao paypal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Visok, zgodan, plav
Datum registracije: Feb 2009
|
otvorite žiro-računa za takve stvari ..ako je to neki honorarni posao ili nešto slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Šta nebi vi to trebali patentirati (ili nešto) kao vaše intelektualno vlasništvo pa onda dalje... jer što nekog sprečava da on to dalje prodaje vama iza leđa... Ne znam kako to funkcionira, pa pitam jer imam isto neke planove?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A neće dalje raspačavati ako se stavi neka zaštita. Key i slično, ali ako je to komercijalni program za firme mora se izdati račun da bi bio legalan u tvrtci tako da uplata na račun bez neke potvrde nije najbolje rješenje |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|