|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
(riješeno) Fujitsu Siemens Amilo Pa 1510 zamjena LCD panela
Ovako,problem je taj da mi je laptop pao na pod i ekran je puko,pojavile se crte po ekranu i iscurila je ona tekucina lagano po njemu... Pa me interesira da li ja mogu bilo koji ekran staviti na njega ili bas mora biti isti serijski broj... A vrsta ekrana je CHUNGHWA CLAA154WA02B,a nasao sam na internetu CLAA154WA02 Amilo A1640 i CLAA154WA02A Chunghwa AMILO M1425 ,pa me zanima dal recimo mogu njih stavit posto nigdje nemogu naci CLAA154WA02(B) sa ovim B.... Hvala unaprijed na odgovoru... |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
ma taj siemens ce progutat bilo koji ekran koji mu stavis! to je 15.4" ako se ne varam? imas ih po 400kn u oglasima!
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
da da,to je 15,4... nasao sam vec ekran kod neke zene ali za 600 kn,a kod jedne druge sam nasao za 700kn... tako da javim ako je bilo problema... ![]() hvala na brzom odgovoru... ![]() i da,ako znas mozda di ima za 400 kn dobro ce mi doc.. ![]() pa da samo preko pp bacis link... hvala Zadnje izmijenjeno od: Buttoscum. 20.01.2011. u 03:29. |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ok... ali.. malo sad gledam te ekrane po netu.. negdje mi pise DATA CONNECTOR: 2pin a negdje 30 pin kakva je razlika,a radi se o istom modelu?? i jos nesto,on na sebi od prikljucaka ima dvije "zice",jedna je plosnata i siroka,a druga je plasticna i izgleda kao npr "konektor za cpu fan".. i kako cu znat da li pase taj inverter??? ![]() hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gledaj, svaki poklopac u sebi ima LCD panel, flat kabel, hingeve i sad već dosta njih još WLAN antene, mikrofon(e), web kameru i ostale gluposti. Ti trebaš izvaditi LCD panel zajedno s flat kabelom, pažljivo odspojiti taj flat kabel bez diranja stražnjeg dijela LCD panela i preseliti ga na novi LCD panel. Opet pažljivo učvrstiš bez diranja pozadine, zalijepiš i ubaciš natrag u kućište. Jasnije?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
************* Sto se tice trgovanja, rjesavajte na pm. Zadnje izmijenjeno od: nino. 21.01.2011. u 18:50. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|