|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne rade USB header-i
Ploča je Asrock N68C - GS UCC Ne prepoznaje mi USB na front panelu, niti kad spojim na bilo koji header vanjski USB potr. U biosu je sve što se USB-a tiče na ENABLED ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Od kada postoji problem (iz čista mira, nakon ukopčavanja toga i toga...) ? Probaj u safe modu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Mozda je problem u headeru ako ih nisi probao vise. Isto tako mozda su ti pinovi osli ili recimo kao sto je meni bilo...ne da nije radio header nego sve sta ukopcam u njega neradi. Problem mi je bilo napajanje...neznam zasto ali kad sam kupio novo sve sto sam spojio na isti header je ponovo radilo. Probaj spojit slabe potrosace (stick, mis, tastaturu) meni je recimo stickove pokreto ali niti jedan externi hard nije mogo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Poznato je da Asrock ploče imaju manji napon na usb konektorima tako da nije čudno da veći potrošači (npr. ext. hardovi) neće raditi sa samo jednim, nego trebaju oba ukopčana konektora na Y kabelu.
![]() |
#5 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Oni sa stražnje strane uredno rade, .. u safe modu nisam probao >budem.. Citiraj:
U tom slučaju ??? ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
probaj za svaki slucaj sa ovakvim necim, imao sam par slucajeva gdje originalni kablovi sto su dosli sa kucistem od prednjih USBa su otisli u rodni kraj, resetira komp, smrzava, ne kuzi nista, unknown device i slicna sranja. ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Nazalost neznam onda u cemu bi mogao bit problem. Mozda je krepo cijeli USB kontroler kao takav premda nikad nisam cuo da je to krepalo na ploci. Ali eto, mozda si jedan od rijetkih. Kupi si PCI usb i miran si ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|