|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
(riješeno) MalwareBytes zaraženi folder?
MalwareBytes Anti-Malware mi je pronašao 1 zaraženi folder (SLIKA 1). Izbrisao sam ga, ali kad sam potom odmah uključio skeniranje, pronašao ga je opet (SLIKA 2), a taj folder na mom C: disku ne postoji. Zna li netko o čemu se ovdje radi? Hvala!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: DEfragmenter. 02.01.2011. u 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Hm, jesi li pokusao pokrenuti MB u safe modeu, full scan?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nisam, ali probat ću. Hvala. Inače, mislim da mi je to nešto što sam odavno imao, a nisam ni znao, jer mi ni Comodo ni Spybot nisu ništa govorili, a danas sam tek instalirao MalwareBytes. P.S. Ovdje mi se radi o laptopu, a ne o stolnom PC-u iz prethodne teme. Zato sam otvorio novu temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali si restartao racunalo nakon skeniranja? Ako nisi, do toga je.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nakon scana nije tražio restart, ali sam ipak restartao, pa mi je našao ponovo. Posumnjao sam u system restore, ali to očito nije razlog jer ga nalazi ponovo uvijek (i sa i bez restarta). Taj folder ja uopće nemam. Mislim da mi je to nešto odavno što nisam ni znao da imam, a danas sam tek instalirao MalwareBytes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
Delete Antivirus 2009 files: av2009.exe Antivirus2009.exe shlwapi.dll wininet.dll Antivirus 2009.lnk Uninstall Antivirus 2009.lnk Delete Antivirus 2009 Registry Keys: HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun"Antivirus" = "%ProgramFiles%Antivirus 2009Antvrs.exe" ...ali nema ničega osim shlwapi.dll i wininet.dll koji se ne mogu obrisati i tu su mi još od 2008. godine. Dakle, ja taj lažni antivirus uopće nemam instaliran na svom laptopu. Zadnje izmijenjeno od: DEfragmenter. 02.01.2011. u 18:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Onda da "odvrtis" onaj alat sa linka ili combofix? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Postavio sam ovo pitanje na Malwarebytes forumu i dobio zanimljiv odgovor. Možda pomogne i drugima. Kliknite na donji link. Puno hvala svima! http://forums.malwarebytes.org/index...howtopic=69888 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|