Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.11.2010., 12:41   #1
esmeraldo
Premium
Moj komp

esmeraldo's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Cooler master 550 extreme plus- da li se moze popraviti?

pozdrav
U zelji da imam dobro napajanje kupih navedeno, ali uz umjereno koristenje, relativnu slabu konfiguraciju i povoljne ambijetalne okolnosti (prasina, vlaga, provjetrenost, temperatura sobe i sl.), nije mi ni godinu dana koristilo. Papire; racun i garanciju danima trazio ali od toga ni traga ni glasa. naime jedan dan dan ulazim u sobu i osjetih vonj pregrijane elektronike, ali racunar i dalje radi. jos neko vrijeme sam pustio da racunar radi sa takvom napojnom. sutradan zamijenim sa nekom 6 godina, no name starom.

kako papire i garanciju nikako nisam nasao. otvorim i vidim da je jedna poveča zavojnica (oznaka L13) je pocrnila. Da li da pokusam napraviti rucno novu zavojnicu ili je možda zavojnica stradalo zbog defekta na nekom drugom dijelu. ima li sanse da se to mozda nekako popravi?

Zadnje izmijenjeno od: esmeraldo. 14.11.2010. u 12:59.
esmeraldo je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2010., 19:33   #2
Travolta01
Premium
Moj komp

Travolta01's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
A da probas naci takvu zavojnicu pa je samo zamjenis,mislim da je bolje nego da sam pravis.
Travolta01 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.12.2010., 11:05   #3
esmeraldo
Premium
Moj komp

esmeraldo's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
mora se napraviti sto priblizijih parametara. moram sam ali tesko odgovarajucu zicu danas naći 5 m od promjera 0,90mm
esmeraldo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno