|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
(riješeno) Formatiranje ćelije u Microsoft Office Excel 2003
Pozdrav! Jedno pitanje kratko imam. Imam excel fajl koji mi služi za izračun profita na kladionici. tu ga možete downloadati http://rapidshare.com/files/435439094/Banka__1_.xls uglavnom sistem je vrlo jednostavan upisuje se datum uplate, ukupni koeficijent, ulog i na temelju toga se automatski računa banka (odnosno čisti profit). možete se i sami uvjeriti da je program vrlo jednostavan i učinkovit, ali mi ponekad iz ne znam kojeg razloga kad u polje "ukupna kvota" upisujem kvotu izbacuje to upisano u obliku datuma. Npr. ja upišem 2,4505 a on mi u tom polju napiše "2.sij". Bez obzira na to ukupnu banku izračuna dobro, ali mi taj detalj ipak malo smeta. ako ko ima kakvo rješenje bio bih mu zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I čekaj, desni klik, Format cells i postavljanje na Number ne rješava problem ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
kad idem pod oblikovanje... zacrnjena mi je opcija ćelije odnosno ne mogu je kliknuti Zadnje izmijenjeno od: Beg 4 Mercy. 07.12.2010. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ako je to jedino što se može napraviti i niko nema neku drugu ideju, može lock ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|