|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
W7 automatsko instaliranje drivera
Bok ekipa Jučer sam pokušao pravilno instalirati NVIDIA drivere ali zbog windowsa 7 mi to ne uspjeva. Napravim unnistall i uđem u windowse u safe modu i on automatski instalira drivere koji su prethodno bili instalirani..... Izgasio sam windows update,u control panelu sam u devices i sound desnim clickom na my computer u opciji device instalation settings stavio na no,let me choose what to do....međutim on i dalje instalira drivere. Malo sam googlao i vidio da postoji rješenje.....utipka se u run gpedit.msc i ode u local group policy editior ali kako ja imam hrvatsku verziju windowsa 7 home edition ja kad otipkam gpedit.msc ne dobijem ništa....a ne znam kako preko control panela doć do local group policy editora..... Ako mi netko može reći kako da dođem do local group policy editora i pogasim automatsku instalaciju drivera koje windows već ima spremljene.... Edit: isprika ako je ovo trebalo postat pod operativne sustave pa molim moderatora da ovaj post prebaci tamo...hvala na razumijevanju. edit: čitajući po netu vidim da local group policy editor ne postoji u home edition verziji i ja ne mogu napravit unnistall drivera restartat pc i instalirat nove drivere jer će me windows 7 kao i do sada preduhitrit i instalirat drivere koje on želi...katastrofa.... Zadnje izmijenjeno od: rockodaddy. 19.10.2010. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Zašto ne instaliraš nvidia drivere preko postojećih, tu ne bi trebalo biti problema? Ako imaš konkretnih problema pri instalaciji (ili nakon nje), navedi ih, inače ispada da smatraš da se bez prćkanja po gpeditu ne može "pravilno" instalirat nvidia driver?! Uninstall postojećih drivera nije potreban, AFAIK. Q: Do I need to uninstall my older driver first? A: No. It used to be the case that an uninstall was first required. Today the recommended method is to overinstall the newer driver on top of your older driver. This will allow you to maintain any current NVIDIA Control Panel settings or profiles. Izvor: http://www.nvidia.com/object/drivers...tml#installing ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ja instalirao Driver max , učitao sve drivere,sejvnuo u folder, i prilikom instalacije widowa pokrenuo driver max . On je sve lijepo posložio kako treba pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|