|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
gigabyte 7n400l + mobilac help
ljudi pomagajte mi da napravim nest s ovom plocom, ne prepoznaje mi proc koji trenutno radi na 600 mhz koji bios i odakle ga skinut? i jos puno puno pitanja, kupuje se bolja ploca, ovo je privremeno
![]() |
#2 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Starije matične ploče ne prepoznaju mobilce. (moja DFI ga prepoznaje) Često novija verzija BIOSa rješava stvar - ali to neka te ne brine! Jer u postavkama u BIOSU samo izabereš FSB 200 x 12 i napon v1.7 (mislim da je to dovoljno - bez obzira na koju verziju mobilca imaš) Što se tiče novog biosa za to još moram pogledati... Ajd čujemo se! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
|
koja ludara od ploce, nakon pola sata zahebancije skuzim da se mnozitelj mijenja jumperima. proc mi radi 12x200 1.6v. nemogu ni mhz vise od 200fsb-a zbog napajanja, cekam da mi chiftec stigne s reklamacije, vec je tamo od 13.04.
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
radi li tebi na 10 mnozitelj? -->
imam ti aj tu plocu i tog mobilca
![]() inace ja ga uredno vrtim na 2.7 na 1.85 donekle stabilnim...dovoljno za benceve premalo za igre:confused: ala jde ![]() inace f11 ne rjesava problem...vidim da si skuzio manuelni multiplyer(ono plavo) i jedno pitanje--->radi li tebi na 10 mnozitelj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
|
na 10 nisam ni probao, posto nisam nasao di se mijenja napon (osim onog + 5% +10%...) drzim ga na onoliko koliko mi ploca daje - 1.6v. jel ti ga ploca prepoznaje? - meni ne dokle ti ide fsb na toj ploci?
![]() |
#7 |
the luda ribetna
|
moja ploca ima par dodataka ajmo to tak navest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
ak niej prodao...pa ak os..javi -->
![]() ak se ne varam sl nema raid
![]() svaka ploca abit (nf7 ) je dobra ploca...ovisi sam na koju reviziju naletis tj obavezno v2.0 imam ti aj jednu nf7-s za 400 cuna(nemam ja al znam lika koji prodaje)--->ak niej prodao...pa ak os..javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Probaj dok ćeš nabavljati tražiti ploče napravljene u Tajvanu - jer su one nešto bolje od Kineskinja (bilo je o tome prije dosta rječi, a ako me sjećanje ne vara: Tajvanke su davale bolji FSB) P.S.ono malo puhalo na NB na abiticama je dosta loše - tako da bi onaj pasivni Zalman bio vrlo poželjan! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
AutoCad & Allplan expert
|
thanks ljudevi, sad se sam ceka da pare sjednu na racun i uzimam nf7-sl. raid me ionako ne zanima a te male zujalice obavezno mijenjam na cem god bile. ![]()
![]() |
#12 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
uzmi si NF7-S imaš serillel to ti je jedan kurac koji staviš na P-ATA hard i onda ga furaš na S-ATA ko ja ![]() imao sam SL i mogu ti reć da je S bolja... pogle cijene u hg shrotu...
![]() |
#13 |
the luda ribetna
|
ak me sve ne vara je to koder/dekoder za zastitu harda... isto tako kolko se sijecam je jeina razlika u 1 chipu za raid? ak sam u krivu me ispravite... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|