|
![]() |
#1 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
MSN problem sa otvaranjem linkova?
Iz cista mira mi se desilo da kad saljem ili primam link od nekoga vise taj link nije onako da ga mogu kliknut (plavi), pa da se automatski otvori, nego ga moram oznacavati i kopirati u browser... (ista stvar ako je netko stavio link u svoj potpis ili mi ga pokazuje u novostima...) Do cega bi to moglo biti, nisam bas nista radio, niti instaliravao :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
da to sam i ja primjetio u samo sat razlike neki dan koristenja.Mislim da je to neka preventiva protiv spama ili virusa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije je postojao patch za MSN u kojem su se svakakve stvarčice mogle namjestiti, ali ne znam postoji li i za WLM pa progooglaj malo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://windowsteamblog.com/windows_l...ious-worm.aspx Ovo vrijedi samo za WLM2009, najnovija verzija radi bez problema. A-patch ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
To se desava i ako je Opera defaultni browser. Brza i efikasna solucija je ugasiti Operu, odabrati IE za defaultni browser, ugasiti IE te ponovo pokrenuti Operu i odabrati ju za defaultni browser.
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|