|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
[ot] printer
znam da je to al pojma na koji forum ovo ide: dakle treba mi NOVI printer za poklon s cjenom od cca 400 kn..... printer bi se koristio relativno malo , jednom - dva -tri puta tjedno...... brzina nije bas nes bitna , bitno da je u boji... imali sta kvalitetno za te novce ? edit : printer canon pixma ip-1000, ink-jet, 4800 dpi, 14/11 s/m, usb 370 kn valja sta to ? Zadnje izmijenjeno od: Makija. 02.05.2005. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
To ti je najnizi razred printera i kvaliteta izrade,ispisa i kolicina crne su adekvatne tomu,odnosno podredene toj cinjenici. Drugim rijecima imas dovoljno crne za ispisati cca 120-150 stranica teksta,no zato je ista dobavljiva u ducanu za 50kn. Nema drzac za papir pa on leti posvuda dok printas a i sam nacin umetanja papira i kasnijeg uvlacenja od strane printera je prilicno nespretan i nerijetko printer zguzva papir ili isprinta u koso. Evo saznao si lose stvari,a dobra je u prvom redu cijena i jeftina zamjena pa ako si nezahtjevan korisnik kojemu navedeno nece smetati kupi. Gotovo je identicna stvar sa Pixma iP1500 modelom no on je nesto brzi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() da da zemi si canon definitivno u svojoj klasi ima najbolji ispis...i kako kaže vanzemaljac tinta je jeftina i to još oriđiđi...znači nema više zamjenskih koji unište glavulju kao kod epsona |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Pokusaj segregacije! Necuveno! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |