|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
WLan router - pomoć
Da li postoji negdje za kupiti router (kojega koristi 2 ili više računala) obavezno da ima WLAN u koji bi se moglo upisati na koje web stranice NE DOZVOLJAVA pristup ?? sada koristim neki Siemens dobiven od Iskona i naravno nema takve opcije.. Prekoplicirano mi je to raditi na računalima koji se koriste... puno hvala na savjetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ali u principu skoro svaki router može to kaj ti želiš, samo da nije neki od ovih kaj dobis od operatera... odnosno može i on ako je onaj stari kakve su prije par god davali... samo, jel tebi treba wlan router s kojim se ti spajas na neku mrezu ili tebi treba router koji u sebi ima adsl modem??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
preko routera ide stolni pc(moj komp) žicom spojen i tri laptopa koja idu preko wirelessa i ono što želim je na routeru napraviti popis adresa na koja nitko ne može pristupiti..trenutno imam gigaset sx763(od iskona)... pa sam otišao kupiti malo bolji router te su mi rekli da ne postoji router koji ima svoj software preko kojega jednostavno upišeš web adrese koje želiš blokati te da se to ne može samo tako i onda nisam ništa niti kupio, nažalost nisam expert da si nešto složim a nemam pristup tim laptopima da mogu pojedinačno na njima složiti block(to znam kako).. Svaki prijedlog prihvaćam sa sa čim manje muke ako tako nešto postoji npr. plug and play ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|