|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne znam, jer sam davno pokušavao oko toga, spajanjem na IR port ali bez uspjeha. Međutim, prije par godina je bilo u BUG-u tutorial za izradu IR senzora, koji se spaja na COM port i to provjereno radi. Uploadao sam ti shemu pa vidi ako ti bude od pomoći:: http://hotfile.com/dl/85308762/db536...nzora.rar.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
aj hvala... budem kad dodjem s posla to provjerio... trebalo bi se to isto moc na taj interni COM header spojit jelda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Guglaj, imaš tri verzije / varijante: 1 - IRDA - ako mobo ima IRDA priključak, najjednostavniji sklop jer ima samo par elemenata 2 - COM - verzija za COM (serial) port 3 - USB - verzija za USB port, definitivno najkompliciranija verzija jer zahtjeva programirani čip Osim samogradnje opcija je nabavka već gotovog modula, najviše s spominje iMON. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Možeš probat i sa bloozubom. Dongle je pedesetak kuna i radi super. Ja koristim stari serikson kao daljinski uz fma2. Možeš, naravno, koristiti i novi serikson ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
imam Logi Harmony pa bi bas htio da i HTPC mogu s njim kontrolirati.... tak da mi razne BT ili RF varijante ne igraju.... osim naravno ako se ne dogodi da bas nema drugog rjesenja... IMON je bio opcija, ali debelo preskupa za mene (osim ako tu nema ko da bi prodao IR modul bez daljinskog za normalnu lovu)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Daj malo pojasni, zanima me kak to radi......... |
|
![]() |
![]() |