|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
(riješeno) Frka s bootanjem 7-ce....
..uglavnom kad ga upalim, krene bootanje, one kockice od sedmice se spoje, nakon toga se pojavi crni ekran s pokazivacem misa, kojeg mogu pomicati po ekranu.....i.... to je to! Probao sam svasta, od popravka system boota s dvd-ja od wina, do skeniranja diska na mojem kompu s antivirusnim, s anti superspaywareom....i neznam jos kojecim, ali....pomoci nema. Ni u safe mode nemogu.....(ista stvar) crni ekran s pokazivacem misa.... Vracanje sistema....isto ne pali..... Praobao bi jos nesto (ako ima), prije nego puknem nove wine...... hvala unaprijed..... pozz
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Boot u safe mode, pa unistall drajvera od grafike? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ista stvar i u safe modu, black screen i bijela strelica od misa. Nista drugo na ekranu, niti ne reagira na nijednu tipku. Donesao ga je kod mene pa se ja sad 'ebem sa njim. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
....a evo i mene. Radim.... Ufff. Jadan.. taman stresao gembaca, pa da vidim kaj je novoga. Da, izmedju posta i posla odnio kantu kod nina, a kaj reci..... Hvala... P.S. ...mislim a bi mi netko trebao refresati "konfu", ne....
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nedavno sam imao iskustvo s neuspjelim pokušajem popravka instalacije W7, na kraju se ispostavilo da je grafa pri kraju, par dana nakon toga počela izbacivat artefakte pod XP sustavom.....zanimljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve od hardvera ispravno, novi winsi su gore. The end.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|