|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
NEC 3520A - odbija przit
Ovako, lega je kupio novi komp prije tjedan dana, eo konfa: MB Gigabyte K8NS, s754, nForce3 250, CPU AMD Athlon64 BOX 3000+, Sck754, HDD Seagate ST3160021A, 160 GB, DDR 512MB PC3200 (400MHz) A-data, V-data, ![]() Power Supply FORTRON 350W, HQ, PFC, ostalo nie bitno... i da, nece przit NEC, ni CD, ni DVD... CD-RW obrise, al nece pisat, DVD+RW nece ni brisat ni pisat... a poruka glasi: comunication failure nec dvd rw ND 3520A/H1 T2 zna netko nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Ako je lega spajao komp sam, nek provjeri jel dobro spojio kablove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
da, al ja nisam najbolji... drivere je stavio nove, i nista... al fora je u tome sto kod mene snima normalno... sutra cemo nes iskombinirat, a ak je netko imo slicnih problema... i'm opened to sugestions... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Obavezno provjeri Ide kabel, ja sam uz jednu ploču dobio neispravnog u celofanu je bio zamotan, izgubio sam "samo" 2-3 sata, a tip svakih 15 min zove "dali je gotov komp"! Stavio drugi kabel, sve radi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Eto vidis! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|