|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
tower za vodeno
Pozz Dakle pomagajte ; Trebam kućište koje ću moći prenositi, često ... dakle trebam MIDI ili manji big tower Uvjeti; - eATX da stane - 2x120 gore za radijator - Što više 5.25 otvora - nešt kao armor bi bilo idealno ( samo što on nema gore 2x120 ) - Napajanje dole - Poželjno i dole 1x120 rupa za još 1 hladnjak Cijena nebitna ako ispunjava sve uvjete Zahvaljujem Eto vam zadatak pa si mislite ![]() Zadnje izmijenjeno od: vex. 24.11.2010. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
čuftek |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Možda ti ovaj paše http://www.techpowerup.com/reviews/C...Graphite_600T/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel to uzimaš SR2? xD Ovo što ti misliš da ćeš nabaviti možeš zaboravit, mislim da ćeš morati ići na bigtower jer ta kila-dvije više na kućištu ti neznači ništa na tvojih 40. Inače, čemu se zezat sa ovim 120 radijatorima, uzmi jedan triple, stavi ga gore ili iza kućišta i gotovo ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Gugl majka ![]() CM 690 2 Advanced IPAK stane eATX ploča http://www.overclock.net/computer-ca...d-pics-12.html To je to ![]() sve tranu puknem , 2 x 120 radijatora, bit će dovoljno za i7 i ploču . Grafa možda ali neću forsirati, ide ne ide, svejedno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ne stane ![]() Kupio kućište, odmah mi je bilo sumnjivo, ali doma kad sam sve raskopao, fali 5cm . 5 lol . U visinu . A eatx standard ploče idu samo u širinu više nego atx...čudna ploča ... A tak je brutala kanta, malo ali ide dual loop bez problema, samo da matična stane I šta sad.... prodavati ploču / mjenjati ... Kućište mi se previše sviđa ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|