|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
HDMI kablovi - razlika?
Zadnje izmijenjeno od: faal. 27.12.2010. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Bilo je vec na par mjesta testova HDMI kablova pa guglaj malo (mislim da i na hdtelevizija ima test) i zakljucak je da je ista slika s kablom od 5m 30kn ko i s onim od 5m 1500kn. Znaci, kupuj najjeftiniji. Zapravo je jedina bitna stvar kvaliteta konektora, da se ne raspadnu ako ga stalno ukopcavas i iskopcavas. A ako s VGA spajas treba ti i kabel za zvuk posto kroz VGA ne ide zvuk naspram HDMI-a. Za zvuk imas vise izbora, ovisi sto ti pojacalo/komp/TV podrzava, dali spdif, chinch ili nesto drugo. Relativno siguran izbor ti je ovakav konektor pa u to kabel s chinchevima na obje strane... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
uzmeš najjeftiniji, i pogledaj ponudu u h2shop, imaju povoljne kablove a sasvim solidni, ja sam bio uzeo baš taj sharkoon i vratio ga, i uzeo u maloprije navedenoj trgoviji, i same shit, još mi ovaj jeftiniji i deblji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam kupio neki jeftin kabl, nekih 30-ak kuna za spajanje dvbt prijemnika na televizor. Prije toga sam isprobao sa kablom od 100kn i ja ne vidim nikakvu razliku, čak ima je i debljina ista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
rađen po standardu/specifikacijama hdmi 1.4 protokola koji je gugljiv. |
![]() |
![]() |
|
|