|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Seagate 7200.12 1 TB - Reallocated Sectors
Radi se o 1TB Seagate 7200.12. Otprilike svakih 7 dana se pojavi jedan dodatni reallocated sector u CrystalDiskInfo i sličnim programima. Trenutno je na 13 heksadecimalno što je još uvijek ispod 36 koliki je threshold za taj disk, pa me zanima da li ima šanse da mi priznaju to na servisu ili moram čekati da se pređe granica pa da smart sam pocrveni, pa tek onda mogu nositi na servis? Pitam jer mi je to trenutno data disk, pa mi nije svejedno makar radio bekapove svaki dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
a ako je taj data vrlo bitan, razmorti backupiranje na DVD medije i to u nekoliko kopija. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
-Evo da se i ja malo ubacim pojavili su mi se bad sektori na hard disku tocnije njih 23! -disk je pod garancijom u adm-u jos 2 god ali kad pokrenem program hard disk sentinel izbaci mi ovu poruku:"There are 23 bad sectors on the disk surface.The contents of these sectors were mowed to the spare area.At this point,warranty raplecement of the disk is not yet possible,only if the health drops further." Performance mi je na 100% a Health na 77%! -pa me zanima dali ce mi onda priznati to pod garanciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
meni je ADM uredno zamjenio disk zbog BS-a, čak nisam imao ni račun, samo onu njihovu nalju sa datumom. Ovim putem ih pohvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
-ja kao dokumentaviju imam i njihov racun+jos sam isprinto rezultate testiranja za doticni disk... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ne, odmah, oni su trgovina a dilaju hardove od asbisa ili microlinea. oni im pošalju novi i jave ti na broj koji si ostavio. meni su riješili za 4-5 dana koliko se sjećam. ponesi i taj test, možda bude od koristi za brži postupak zamjene. Uglavnom OK su dečki, jednu gigabyte mbo sam predao ujutro u 9 a u 15h me zvalli da dodjem po drugu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|