|
![]() |
#1 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() Note: probao mjenjat drivere za grafu, reintalirat winse, reinstalirati igre... ništa nije pomoglo. Problem s firewallom je novijeg datuma, prvi put je krepal prije 2 tjedna. Unaprijed hvala na pomoći ![]() Ovako, imam jedan problem koji me muči mjesecima.
Ponekad, dok izlazim iz igre cod2 i trackmanie baca mi onaj prozor "bla bla stopped working..." i pita me da li da zatvorim program ili da potražim online help. Drugi problem je prilikom konfiguracije firewalla. Naime, nakon instalacije novog programa/igre koja zahtjeva internet,prilikom prvog pokretanja javlja se Windows firewall koji pita za pristup mreži. Nakon dopuštanja pristupa Firewall se sruši. Također mi baca onaj prozor "bla bla stopped working..." Nakon što sam nekoliko puta stisnuo za online help (što mi nije pomoglo), sjetim se pogledati onaj kratki log. Skupljao sam te logove misleći da je to više slučajnost nego problem. I sad, nakupilo se toga, idem malo vidjeti u Event Viewer koliko zapravo puta se to dogodilo. ![]() Zaključak - Houston, we have a problem ![]() Ovdje su 3 problema koji čine 99% onih errora na slici ![]() Note: probao mjenjat drivere za grafu, reintalirat winse, reinstalirati igre... ništa nije pomoglo. Problem s firewallom je novijeg datuma, prvi put je krepal prije 2 tjedna. Unaprijed hvala na pomoći ![]()
![]() |
#2 |
Omicron Alpha resident
|
Ispravak: skoro svaki put dok izlazim iz cod2 i trackmanie baca mi taj error. A što se tiče firewalla, on radi bez problema dok mu pristupam preko Control Panela, jedino ovak zafrkava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nisi pokupio nikakvo smece s neta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Omicron Alpha resident
|
Malwarebyte - skenirano 2 puta. Avast boot scan 2x - ništa. Ne zalazim na nikakve bezvezne stranice, yt, fb, google, poznatiji forumi.
![]() |
#6 |
Omicron Alpha resident
|
Heh, stavljao sam prije različite verzije 'probnih' winsa no nije pomoglo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|