|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
adsl i tel linija
Imam jednu telefonsku liniju sa 2 telefonske uticnice, i na obadvije su spojeni telefoni. E sad pitanje je ako spojim splitter na jednu, da li cu moci koristiti telefon na drugoj ili cu i na drugu morat stavit takodjer splitter da bi mogao koristiti obicni telefon. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ista shema i kod mene ovako sam ti ja to zamislio posto imam kucu na gornjem katu su starci sa svojim tel a dolje sam ja sa dva telefona... ovako staviti spliter na tavan kod parica i odma iz parica spojiti na sliter zice , zatim zice za tel (onaj jedan utikac) njih staviti SVE znaci od svih telefona na taj jedan utikac i provuci zice za dsl od prizemlja do tavana na njegov utor. Inace ako napravis ikako drugacije pucati ce ti veza ako netko digne slusalicu .... valjda me kuzis a a ko ne pm.me
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ok, samo me zanimalo hoce li mi zakrimpat kablove jer je u kutiji blago receno nered ![]() hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|