|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pauk u monitoru :)
http://www.youtube.com/watch?v=68_C7QvhXFo jel imao netko slicno iskustvo? ![]() ima netko ideju koliko dugo ce trckarat okolo dok ne krepa? ima li kakvog rizika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=4YNCtszSjMc ista stvar, bio par dana ja sam isto tako kao i ti sa prstom isprobavao da ga potjeram ali sam ga na kraju nekako uspio pritisnuti i kaj je najgore ostao je tak zaljepljen unutra i normalno vidla se tockica cijelo vrijeme ko mrtvi pixel ... to je bilo an starom samsungu t220 prodao sam ga poslje za neku siću moj savjet ne diraj ništa i nadaj se da bude izašao isto kak je i ušao unutra |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
da vidis.. dobro da si upozorio da ga ne stiscem ![]() sad su bila 2 po ekranu lol.. srecom jedan izvana.. valjda je trazio ulaz il izlaz da si spasi ovog frenda.. vise ne trazi nis := a sitan je smrad, ma ko pixel koji se stalno seta.. hm.. sad mislim.. on ce kad krepa vjerojatno ostat na tom random mjestu, nece sigurno ic skoncat u neki kut il uz rub :/ vidjet cu danas sutra, ako ne krepa tako brzo, onda cu ga probat stisnut kad bude negdje u kantunu :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Imao isti problem, ja sam gledao na njega kao na kucnog ljubimca, dao sam mu ime Pero ![]() Pero je krepao i odnio sam ekran u trgovonu, uredno zamjenili na licu mjesta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ti sitni vjeorjatno i jesu potomstvo. Ne znam jesi li kad vidio ovog "kućnog" pauka kad nosi mlade. Ja sam ga jednom riješio novinama, a kad ono, razletjelo se milijun malih okolo. Tak bi moglo biti da ih imaš u monitoru ili negdje blizu... Da. Servis. Nek se oni s tim zezaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja bi ovako postupio - isključio monitor i pustio ga da se ohladi, zatim bi uperio iznad otvora za zrak halogenu lampu, pauka će eventualno privući toplina i svjetlost ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Computer name: Makina ![]() ![]() ma pusti ga, kak je ušo tak će i izać, nadajmo se.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma i moj pero ce dobit priliku da sam nadje izlaz.. ![]() ako ne, prijedlog swarma je vrlo inteligentan ![]() kucni pauk.. nadam se da nije :/ prije mi nekako vuce da bi mogao onaj koji voli jednu odredjenu biljku ![]() makina da := |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
hehe, paukici su dodatna oprema ![]() ako imas ugodne uvjete i rjetko dizes ormarice i kantune onda imas mrvu sanse da dobijes ljubimca.. kazu da mali pauci nose srecu pa mozda nije lose ni imat := s druge strane - dobar su test za otkrivanje "izolacije" monitora.. eto gore decki naveli 2 slucaja sa istim samsungom, ja dodajem dell, tako da znaju ljudi koji monitori nisu pogodni za mjesta puna pauka ![]() btw, nema vise pere ![]() kako usao tako i izasao valjda.. nadam se samo da nije zapamtio put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
stavi mu 2-3 mertve muhe na lcd i izaći će kad ogladni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |