Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.12.2011., 19:25   #1
ace_of_spades
ludi strojar
Moj komp

ace_of_spades's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Toshiba L300-11G,neće bootati

Pozdrav svima!

Prije svega bih htio reći da sam već guglao i nisam našao da je itko drugi imao sličnih problema. Ovako, problem je sljedeći: pokrenem laptop, pokaže se onaj uvodni screen "Toshina -Leading inovation" i kad pokušate stisnuti bilo koju tipku za ulazak u bios neće i nastavi dalje kao da će podići win i stane na tome da se u gornjem lijevom kutu nađe ona bijela crtica kao i u MS-DOSu i blinka i nakon par titraja stane i neće ništa.

Sad pokušao sam s tim da izvučem HDD,prikopčao drugu tipkovnicu, jedino rame nisam probao izvući, no mislim da je i u jednom od tih stvari problem to bi se nekako signaliziralo. Još bi htio napomenuti da je već laptop imao problema,nije uopće htio instalirati win7, jedino što sam uspio je instalirati xp sp1 i nakon toga bez problema service packove. I nakon tjedan dana je riknuo, dogodilo se već na početku opisano. S početka sam mislio da je grafička otišla jer je znao izbaciti nekakve čude slike na ekranu i znao se smrzavati. Pa sve što sam učinio je rastavio ga i očistio od prašine koje je bilo previše, mada niti to nije pomoglo. Sada ako bi mi itko mogao pomoći bio bih zahvalan, radim uslugu jednom poznaniku za njegovu kćer. Svaki savjet je dobro došao.

Unaprijed zahvaljujem!

Pozeljno je nakon zareza, tocke, dvotocke, staviti razmak jer u protivnom nastaje salata od posta. Sredjeno da se moze citat.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 01.12.2011. u 21:29.
ace_of_spades je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 12:51   #2
zaratin5
Premium

Datum registracije: Apr 2010
Dali si ga pokušao butati sa nekog butabilnog CD-a, naprimjer Win XP, Hirens itd. Ima mnogo takvih CD-a koji u sabi sadrže i alate za test diska, memorije itd.
zaratin5 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.12.2011., 12:55   #3
ace_of_spades
ludi strojar
Moj komp

ace_of_spades's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pokušao sam instalirati Win općenito ali neće niti butati cd/dvd,dns ću s kolegom pokušati promjeniti hdd i rame pa ćemo vidjeti kaj će biti,no ne dajem prevelike šanse, jer neće mi niti u BIOS ući,nisam dovoljno pametan...
Staro 09.12.2011., 18:27   #4
LudonjaST
Premium

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor ace_of_spades Pregled postova
Pokušao sam instalirati Win općenito ali neće niti butati cd/dvd,dns ću s kolegom pokušati promjeniti hdd i rame pa ćemo vidjeti kaj će biti,no ne dajem prevelike šanse, jer neće mi niti u BIOS ući,nisam dovoljno pametan...
Pokušaj odspojiti hard, pa probaj. Makni bateriju, pa probaj. Ako imaš 2 pločice ram-a u njemu, izvadi jednu, pa ih probaj naizmjenice.
Ako sve to ne pomogne prodaj laptop i idi na i .
LudonjaST je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno