|
![]() |
#1 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
WiFi na faksu preko Symbiana
Pozdrav. S obzirom da cu ubrzo kupit novi mobitel s wifijem, htio bih se spojiti na wifi na faksu ali za to mi treba inace Secure W2 program koji ne postoji za symbian(ima za wm i iphone) pa me zanima dali netko ima Nokiju i da se spaja na ovaj nacin jer sam citao malo po netu i vidim da su se neki ipak uspjeli spojit
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovisi koji faks, ja mogu ![]() Nokia N97 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
FSB. Ima kao neki EPAP protokol(ili nesto tako) A uzet cu najvjerojatnije E55
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni nije radilo, ali mi je sistem inženjer faksa poslao certifikat s kojim radi. N97 podržava EAP-TTLS/PAP, pa provjeri podržava li i E55. Ako ne, onda moraš preko onog EAP-TTLS+EAP-GTC. Raspitaj se na svom faksu i/ili kog svog sistem inženjera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
I kod nas na faksu ( ETF u Osijeku) je bilo problema s autorizacijom, onda smo uspili nagovorit administratore na faksu da ostave otvorene. Njima to nist ne predstavlja kad imaju 100/100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
e da da ja tako na TVZ kod nas u ZG i ja bih surfo prek Symbiana imam nokiu N95 nemrem si isto spojiti na faksu.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo vam upute, http://www.eduroam.hr/nokia/index.html |
![]() |
![]() |
|
|