|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Program radi, ali ne reagira
Recimo pokrenem catalyst control center i čim negdje unutar programa kliknem smrzne se..nemogu ni X gore niti ništa..samo ctrl ald delete i end task ista stvar pokrenem driver sweeper recimo, isto čim neš unutar programa kliknem smrzne se i nemogu ga niti ugasit na X do čeg bi to moglo bit? pokretao sam slične programe (koji se otvarajaju kao ''prozor'' i rade, samo ova 2 zasad se blesavo ponašaju) any1? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
To je nešto novo ili? Ako si stavljao novu verziju drivera i od tad ti se ovo počelo događati, vrati se na staru. Probaj isto tako onemogućiti sve AV-ove i slično. Probaj i sa System Restore unatrag par dana, pa vidi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
sada sam počeo to primjećivati, koliko traje neznam, ali ne dugo.nemam av niti išta slično, samo microsoft security essentials.neki dan kada sam stavio ati drivere 10.10 problem je nestao, i sada nakon dan dva je opet tu...kao da se kolje s nečim a neam pojma s čim :/
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Probaj onemogućiti LAN. Neki programi koji vuku net promet (a ovi bi čak mogli pošto imaju reklame po sebi) mogu uzrokovati takve freezove ako im se LAN kartica "ne sviđa". Bilo je takvih sličnih slučajeva s uTorrentom. Iako sumnjam da je to toga, čisto samo da probaš. Svakako instaliraj neki AV/Spyware/Malware program pa proskeniraj za gamad. Za kraj: Format C:\ should do the trick in this case. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
šema s LANom nije upalila..ah izgleda da ne gine format C ali to ću kad dođe win7 sp1, ipak nije krucijalan problem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|