|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Zalman Theatre 6 5.1 slušalice
Ima li slučajno ko ove slušalice , čua sam od par ljudi da nisu baš dobre za sluh , ali to su uvik sve neke priče , može koja preporuka vako malo boljih normalnih slušalica ako ove nisu dobre,mada ne vidim razloga da nisu! Molim brzi odgovor jer mi sušalice hitno tribaju!!! E da vidi san još u hgspota neke trustove 5.1 i 7.1 sluše , jeftinije su puno od zalmanovih ,zalmanove 390 a ove oko 255!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
jel ti trebaju bas "5.1" slusalice ili obicne stereo? napisi za sto ih mislis koristit i kolko max love mislis dat pa ce se vec nac nesto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Jedino za šta mi trebaju su za igranje cs-a , ništa drugi više i ne radim na kompu , možda ponekad bi pogleda koji film...A za slušanje muzike koristim dosta dobru liniju spojenu na komp, a da bi oko 350 kn ko da to kupujem svaki dan ,slušalice mi stvarno tribaju jer navečer kad igram dosta kasno to nemože žiovit cila zgrada , a na tiho se nemože igrat jer nema koristi onda , a več mi je pun k**** pandurije!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za igre su Zalmanice zakon. Ja ih imam godinu i pol i izvrsne su za igranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Još samo da ovo pitam oču li morat kupit 5.1 zvučnu ili če ovo bar nekako radit na integriranoj zvučnoj na matičnoj , zvučna je 6-channel AC'97 Audio aj molim vas odgovorite brzo još me ovo malo muči da nebi sad radilo kad ni kupia tako skupe skušalice!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
A kakve su za slusanje muzike?
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ja sam ih koristio na AC 97, na Nvidii i na Terratec six pack i razlika je itekako bila uočljiva u korist Terrateca. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|