|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() jel netko mozda zna gdje se mogu servisirati ASUS laptopi? kupljen preko RAJ computersa koji trenutno preuredjuju pa trazim gdje bih mogla ugraditi dodatnih 512 RAMa u lap... naravno, nemam tocnu konfiguraciju jer je poklon pa me muci i tocno koju memoriju mogu ugraditi u njega.. :confused: unaprijed hvala na pomoci S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frendu se pokvario Asus u Ventexu, a oni su ga slali u Zg na servis. Obzirom da je Ventex u vlasništvu M-Sana, pretpostavljam da bi ti mogli tamo ugraditi memu. Obzirom da ti nemaš popravak, nego nadogradnju, vjerojatno bi ti to mogli napraviti u bilo kojem servisu kompova. Što se tiče meme, ako je laptop novije proizvodnje, vjerojatno je u pitanju DDR2. Bez konkretnog imena modela, teško mi je sa 100% sigurnošću reći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ugradi sama 2 minute posla ili odi u mikronis mislim da će ti tamo za badava ugradit ...ako kupiš ram kod njih ....www.mikronis.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
MSAN uvozi Asuse tak da imaju i servis. Svi ionak šalju njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Danas se frendu vratio laptop. Rikla mema. Na kutiji naljepnica MSana. Dakle, servis je zaista u MSanu.
![]() |
#6 |
Registered User
|
fala fala
ok msan dakle ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pozdrav ljudi zna li netko gdje ima ovlašteni servis za Asus laptope (moj model je F5V), a da nije onaj u Rugvici jer to mi nije nikako blizu. Laptopu je istekla dvogodišnja garancija i ne može se upaliti. Dakle servis za Asus laptop u Zagrebu, bilo gdje samo ne Rugvica. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Oni su jedini ovlašteni servis. Ako se lap ne pali, vjerojatno je crkla matična. Popravak tj. nabavka nove košta skoro koliko i novi laptop (>2.500kn). Nađi istu preko ebaya ili prodaj lap u dijelovima te kupi novi. Treće mogućnosti nemaš.
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo sad sam našao da imaju poslovnicu u Zagrebu (Recro). Ta kanta od laptopa je od cure zapravo i vječno ima problema s njim tako da je pala odluka da ga nosi u servis neka ga pogledaju i kažu što i kako. Hvala ljudi na odgovorima. (btw i ja sam pomislio da je matična ali ne znam točno i zato neka ide u servis) Javim rezultat ovdje. Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
To ti je isto što i na mom linku. Recro i Msan su se udružili u MRservis i to ti je na Rugvici.
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
1.Centralni servis Rugvica, Dugoselska cesta 5 (to je taj na tvom linku) i 2.Prijem Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 40 (poslovni centar Recro) - e taj je moj ![]() Hvala coconut. Jedva čekam da se riješim tog poluproizvoda. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|