|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Nedostaje dio slike s laptopa na tv preko HDMI
Dakle, spojio sam svoj laptop (hp 8710p) na televiziju (toshiba lv733ag full hd) i kad stavim 1920x1080 na slici mi fali malo gornjeg i donjeg dijela slike...recimo u windows media playeru vidim gornju četvrtinu kontrola u full screen modu. E sad sam vas htio pitati da li bi možda to moglo biti do jeftinog kabla ili do grafičke (nvidia quadro nvs 320m) ili ako netko zna malo bolje do čega onda. Inače kabel je HQ od 5 metara |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj sliku da vidimo o čemu se radi. Jesi li se probao igrati opcijama u nVidia Control Panelu i u samom TV-u?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
hmmm...trenutno nemogu slikati (budem navečer) ali recimo kad idem surfati, a slika mi je preko televizije u chrome-u se jedva vidi rub najgornje "trake" (ona s minimize, maximize i close) te se nevidi pola taskbara (nemogu pročitati koliko je sati, vidjeti notificatione i tako to) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svakako prekopaj opcije, ne vjerujem da je neki drugi problem. To ima i kod mene na prastarom Philipsovom LCD TV-u. Kad gledam TV, lagano razvučem sliku po visini kako bi bila barem malo bliže 4:3 omjeru, a da opet ne odrežem previše kao što je to kod pravog 4:3 > 16:9 croppanja...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|