|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
TG430-U22(430W) ili FSP Bluestorm II(400W)?
Pozdrav! Imam ova dva napajanja iz naslova. Slazem novu konfiguraciju pa me zanima koje da od tih napajanja ugradim. I jos jedno usputno pitanje - moze li se neko od njih nositi sa GTX-460 768MB grafom uz Athlon II X3 procesor?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Trebali bi moći ako su ispravni i u dobrom stanju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
Snagom su tu negdje. Kad već imaš oba probaj oba pa zadrži onaj koji će ti se činit boljim.
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala Wolverine! Budem probao. Doduše, neznam kako ću prepoznat koje je bolje ako će sve raditi i s jednim i s drugim?? ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() ![]() Mislim da bi tvoja konfiguracija trebala trošiti negdje ispod 300W, što znači da bi oba trebala bit OK. Ja bih ipak stavio Blue Storma jer je po specifikacijama nešto jači, a i bolje je hlađen. Ne vjerujem da su ograničenja railova na 14/15A problem s GTX 460.
![]() |
#7 |
Premium
|
Puno hvala Matebaron! Negdje sam čitao da starenje kondenzatora ima puno utjecaja na preformanse(pouzdanost???) PSU-a. Ovaj Blue Storm je već 2-3 godine aktivan u jednoj konfiguraciji dok je Tagan za to vrijeme stajao u ormaru. Trebam li navedene činjenice uzimati u obzir? Stvarno nebih volio da mi (preopterećeno)napajanje umre i nedajbože za sobom u smrt povuce neku komponentu iz nove konfiguracije.
![]() |
#8 |
Moderator
|
Uzmiš fino napajanje i spojiš ga na komp. Opteretiš ga i gledaš kako stoje naponi (multimetrom). Ako si baš tako jako skeptičan onda fino prodaj oba i kupi novi Corsair CX400 ili Seasonic S12II 430. @Matebaron Snaga je više manje ista na oba. A što se hlađenja tiče nije Tagan loše hlađen zato što ima dva 80mm venta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|